2777
2789
دعای پاکسازی و باطل کننده چی

قرآن بخون خودش پاکسازی میکنه اصلا سمت دعانویس نرو سوره بقره بزار تو خونه سوره ناس و فلق و چهار قل و خیلی بخون خلاصه از قرآن جدا نشید که الان تو اخرزمانیم شیطان هر حیله ای که داره داره به کار میگیره اینو من با گوشت و پوست و استخونم درک کردم که دارم میگم ما هرروز تو خونمون دعا و جنگ خیانت بابام خلاصه خیلی بستگیا رو تجربه کردیم ولی خدارو شکر داره رو روالش برمیگرده فقط با قرآن و نماز هیچ وباور نکنید هیچیو من همچیو امتحان کردم به این نتیجه رسیدم که جواب صد درصد داده

وآسه چه موضوعی دعا گرفتی

برای رزق و روزی و محبت و زبان بند اینا گرفته بود که کلا هممونو به جون همدیگه انداخت و خیلی اوضاع بدی بود خدارو شکر با قرآن و نماز درست شد همه کار کردیم ولی قرآن و نماز جواب داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وآسه چه موضوعی دعا گرفتی

جوری بود که مامانم از بدن درد روزی چند تا ژلوفن الفن ایکس مینداخت ولی تاثیری نداشت الان بدون هیچ دردی خوب شده دکترم میرفت هیچیش نبود تروخدا مواظب خودتون باشید برای کارهای خیر هم نگیرید فقط قرآن بخونید صلاح باشه خدا خودش بهتون میده خیالتون راحت

جوری بود که مامانم از بدن درد روزی چند تا ژلوفن الفن ایکس مینداخت ولی تاثیری نداشت الان بدون هیچ درد ...

من غلط بکنم 😂😐پس چجوری بعضیا واسه ازدواج میگیرن ب طرف میرسن البته من ندیدما کلی میگم

من غلط بکنم 😂😐پس چجوری بعضیا واسه ازدواج میگیرن ب طرف میرسن البته من ندیدما کلی میگم

ببین جواب میده قرآنی باشه که چه بهتر ولی ازطریق دعانویسا نه که اون ازدواج سر تاسر دردسر و فلاکته یا طرف اخلاق ندارن یا خانوادش درست درمون نیست یا خیانتکاره یا بی پول میشه خلاصه که رنگ ارامش نمیبینی با همچین حرکتی یا دست بزن داره عذاب و جهنم واقعیو تواین دنیا تجربه میکنی تا به گو ه خوری بیوفته و به خدا پناه ببری

ببین جواب میده قرآنی باشه که چه بهتر ولی ازطریق دعانویسا نه که اون ازدواج سر تاسر دردسر و فلاکته یا ...

اره خب وقتی خدا هست چرا اینکارا

بنظرمن هیچ دعایی نباید گرفت حتی قرآنی مگر در موارد خیلی خاص مثلا مامان من سر ی موضوعی خیلی بی قراری و گریه میکرد دهن مونو سابیده بود منم ی مردی میشناختم کنار خیابون فا ل و دعا داشت میگف قرآنی واسه مامانم گرفتم خیلی بهتر شد ولی نه اینکه کلا بیخیال بشه

بعد اینم درنظر بگیر یه چیز دلی باشه به آدم میچسبه یا فیک و زوری باشه شاید طرف خودش متوجه نشه دعا شده ولی تو پیش خودت هی میگی وای نکنه دعا باطل بشه دیگه منو نخواد و هی این فکرا که هم خودت اذیت میشی هم گناه کردی شاید طرف اصلا قسمت نبوده باتو باشه ولی تو با این کار تو حکمت خدا دست بردی و گناه کبیرس این برای ائمه و خانم ام البنین نذر کنید صلاح بود خواستتون اتفاق میوفته نشد که حتما صلاحتون نبوده بیخیالش بشید

بعد اینم درنظر بگیر یه چیز دلی باشه به آدم میچسبه یا فیک و زوری باشه شاید طرف خودش متوجه نشه دعا شده ...

من که اصلا دنبال این چیزا نیستم همینجوری پرسیدم

آخه پسر چه ارزشی داره بخوام خرج کنم دعا بگیرم میخوام صدسال سیاه نیاد بگیره😂😐

من که اصلا دنبال این چیزا نیستم همینجوری پرسیدم آخه پسر چه ارزشی داره بخوام خرج کنم دعا بگیرم میخوام ...

دمت گرم اصلش همینه اینارو نوشتم شاید یکی یه روزی دید و اگاه شد زندگیه منم بهترشد

دمت گرم اصلش همینه اینارو نوشتم شاید یکی یه روزی دید و اگاه شد زندگیه منم بهترشد

ان شالله

بنظر من چیزی قسمت نباشه با هزار تا دعا و نذر هم نمیشه

من مشکلی داشتم کلیییی دعا کردم همه اعمه رو آوردم واسطه قرار دادم نشد😅هرچیزی حکمتی داره