2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تجربه تو

من مامانم برای بابام میرفت برای رزق و روزی میگرفت ماشین خرید یکم وضعیتش بهتر شد بعد دوسال هم ماشین رفت هم خونه ای که بیست سال با زحمت زیاد خریده بودن و خلاصه همه به زندگیه مامانم اینا پاچید با اینکه بابام مکانیکه همه مغازه ها مشتری داشتن الی بابای من ولی به چند ماهیه قرآن اینا میخونن خدارو شکر داره نم نم درست میشه

من مامانم برای بابام میرفت برای رزق و روزی میگرفت ماشین خرید یکم وضعیتش بهتر شد بعد دوسال هم ماشین ر ...

شرک به خداست اصلا سمتش نرید به خدا توکل کنید وقتی دعا نویس میرید با این کارتون میگید که خدارو قبول ندارید و به جنا اعتقاد دارید وخلاصه کفر تمامه هرکسی هم خواست بره نزارید اگاهش کنید الان هرچی گناه و بدبختیه بخاطر همیناس الان اکثریت مشکل مشابه به همو دارن چون یه مدت بیش از حد همه رفتن تو بحر دعا نویس الان گندش داره بالا میاد ولی خدارو شکر مردم دارن دوباره اگاه میشن