2777

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا سمتش نرید که هرچی از طریق دعا نویس به دست بیارید دوبرابرشو ازدست میدید تجربه کردیم که دارم میگم

بگو تجربه تو

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

بگو تجربه تو

من مامانم برای بابام میرفت برای رزق و روزی میگرفت ماشین خرید یکم وضعیتش بهتر شد بعد دوسال هم ماشین رفت هم خونه ای که بیست سال با زحمت زیاد خریده بودن و خلاصه همه به زندگیه مامانم اینا پاچید با اینکه بابام مکانیکه همه مغازه ها مشتری داشتن الی بابای من ولی به چند ماهیه قرآن اینا میخونن خدارو شکر داره نم نم درست میشه

من مامانم برای بابام میرفت برای رزق و روزی میگرفت ماشین خرید یکم وضعیتش بهتر شد بعد دوسال هم ماشین ر ...

دعای پاکسازی و باطل کننده چی

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

من مامانم برای بابام میرفت برای رزق و روزی میگرفت ماشین خرید یکم وضعیتش بهتر شد بعد دوسال هم ماشین ر ...

شرک به خداست اصلا سمتش نرید به خدا توکل کنید وقتی دعا نویس میرید با این کارتون میگید که خدارو قبول ندارید و به جنا اعتقاد دارید وخلاصه کفر تمامه هرکسی هم خواست بره نزارید اگاهش کنید الان هرچی گناه و بدبختیه بخاطر همیناس الان اکثریت مشکل مشابه به همو دارن چون یه مدت بیش از حد همه رفتن تو بحر دعا نویس الان گندش داره بالا میاد ولی خدارو شکر مردم دارن دوباره اگاه میشن