2777
2789
عنوان

امشب خونه ی

432 بازدید | 32 پست

خواهرشوهرم دعوت بودیم بعد خواهرشوهرم گفتم نیستی دیرب دیرمیای مادرشوهرمواون یکی خواهرشوهرم بودش گفت ازغصه تو کفتم اندازه من زیرت دراد نتونی راه بری من چرا..خوبه ک فهمیدی و نمیای باخنده و جدی گفتم..بعد بحث تولددخترش شد گفت دخترم گفته بایدمامان جون جاپول کادومیگرفت برام یادگاری خواهرشوهرکوچیکم و مادرش ک کنارهم بودن گفت بخدانفری۲۰۰دادیم مادرشوهرمم گفت اره بخدامنم بعد با دست و پا زدن ب پاهم ک حرفشون۲تانشه منم خودمو زدم ب کر ک ب من چ هرچقددادید سرموکردم توگوشی ..حالاشوهرمن خرج مادرش میده پنهان کاریم میکنه...بعد دوتاخواهرشوهرم رفتن تواتاق صحبت کنن تاشوهرم اومد اومدن بیرون خیلی موزین واب زیرکاه..بیایدبقیش بکم

خدایاشکرت...❤️

اندازه من زیرت دراد

چه اصطلاحات عجیبی دارین ...

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط من نفهمیدم چی به چیه؟؟؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بعد شوهرم خیلی دوسم داره احترامم داره هرجامیریم خودش غذا سالادهرچی باشه میکشه برام امشب مادرشوهرم ب شوهرم گفت جلودست فلانی یعنی شوهرخواهرش برنج بزار شوهرمم ازش خوشس نمیاد گفت جلودستش هست نیاز نیس بدم درکمال ارامش شوهرم براخودش برنج کشید و خورد..مادزشوهرم ی پسزداره بیشتر ب فکرداماداشه و دختراش خیلی زیرکانه عمل میکنه حاضره همه چی دارایش بده ب دختراش تاپسرش دختربزرگش خیلی خسیسسسسسس خیلی

خدایاشکرت...❤️