2777
2789
عنوان

داره بارون میاد

202 بازدید | 14 پست

الان که دارم این تاپیک مینویسم داره توی شهرمون بارون میاد. و من خیلی دلگیرم خیلی سردرگم. مثل یک فضانوردی هستم که در هوا معلقه همینقدر بلاتکلیف. دوستان هرکدوم که دارین تاپیکم میخونید لطفا برام دعای خیر کنید. دعاکنید روزهای سختم تمام بشن دعا کنید به ارزوهام برسم چون خیلی تلاش میکنم. هرچی دعای خیر برای من میکنید خدا چندبرابرش به خودتون برگردونه. ممنون

مامان یه پسر بچه تپلی بامزه با لهجه شیرین اصفهونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا هم برف میاد منم دلم گرفته

بچگیامون با برف و بارون شاد میشدیم اما الان زندگی باهامون کاری کرد که با برف و بارون انگار غصه هامون بیشتر میشن

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم منم حالم خیلی گرفتس دعا کن به زودی خبر خوش بشنوم

ممنونم. عزیزم امیدوارم تمام زندگیت سرشار از خبرهای خوش و اتفاقات خوب بشه❤️

انشالله بحق این بارون مشکلت حل شهمنم به اونی که میخوام برسم تو این ماه 🥺برام دعا کنین

ممنون قشنگم. عزیزم دل ادم های عاشق خیلی ساده و پاکه. امیدوارم دل قشنگت توی همین ماه با چیزی ک میخای شاد بشه❤️

ممنون قشنگم. عزیزم دل ادم های عاشق خیلی ساده و پاکه. امیدوارم دل قشنگت توی همین ماه با چیزی ک میخای ...

ممنون عزیزم انشالله

دلت شاد الهی

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

اینجا هم برف میاد اما من با وجود دلگیر بودنم باز به خودم میگم خدارو شکر برف میاد نعمت و رحمته خدایا شکرت ایشالله تابستون کم آب نمیشیم الکی میخندم بعد حالم یه کم بهتر میشه با وجود اینکه برف امشب برنامه های فردامو بهم زد باعث میشه تو یه چیزایی ضرر کنم اما باز میگم خدایا شکرت تا حالم بهتر شه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
اینجا هم برف میاد اما من با وجود دلگیر بودنم باز به خودم میگم خدارو شکر برف میاد نعمت و رحمته خدایا ...

عزیزم....چه روحیه بالا و قشنگی دارین

اخه تازگیا دارم وویسای شکرگذاری رو گوش میدم و هرروز مینویسم و حالم بهتر میشه.از طرفی میگم خب الان چه غصه بخورم چه اروم باشم برف میاد دیگه پس غصه خوردن چه فایده ای داره جز اینکه افسرده تر شم و فردا که از خواب بیدار میشم اوقاتم تلخ باشه.پس سعی میکنم مثبت فکر کنم برفه اتفاق بدی نیست رحمته میباره خیلیا آرزوی برف و بارون رو دارن و الکی میگم خدایا شکرت و ذوق میکنم بعد وقت خواب میگم خدایا شکرت و با حال خوب میخوابم

ضمن اینکه عزیزم براتون دعا میکنم انشاالله حال روحیتون خیلی خیلی خوب شه و بهترین روزها و بهترین اتفاقات در روزهای خیلی نزدیک خدا سر راه شما و همه ما ایرانیها قرار بده اونقدر که از شادی و حال خوب فریاد بزنیم و خدارو شکر کنیم