الان که دارم این تاپیک مینویسم داره توی شهرمون بارون میاد. و من خیلی دلگیرم خیلی سردرگم. مثل یک فضانوردی هستم که در هوا معلقه همینقدر بلاتکلیف. دوستان هرکدوم که دارین تاپیکم میخونید لطفا برام دعای خیر کنید. دعاکنید روزهای سختم تمام بشن دعا کنید به ارزوهام برسم چون خیلی تلاش میکنم. هرچی دعای خیر برای من میکنید خدا چندبرابرش به خودتون برگردونه. ممنون
اینجا هم برف میاد اما من با وجود دلگیر بودنم باز به خودم میگم خدارو شکر برف میاد نعمت و رحمته خدایا شکرت ایشالله تابستون کم آب نمیشیم الکی میخندم بعد حالم یه کم بهتر میشه با وجود اینکه برف امشب برنامه های فردامو بهم زد باعث میشه تو یه چیزایی ضرر کنم اما باز میگم خدایا شکرت تا حالم بهتر شه
اخه تازگیا دارم وویسای شکرگذاری رو گوش میدم و هرروز مینویسم و حالم بهتر میشه.از طرفی میگم خب الان چه غصه بخورم چه اروم باشم برف میاد دیگه پس غصه خوردن چه فایده ای داره جز اینکه افسرده تر شم و فردا که از خواب بیدار میشم اوقاتم تلخ باشه.پس سعی میکنم مثبت فکر کنم برفه اتفاق بدی نیست رحمته میباره خیلیا آرزوی برف و بارون رو دارن و الکی میگم خدایا شکرت و ذوق میکنم بعد وقت خواب میگم خدایا شکرت و با حال خوب میخوابم
ضمن اینکه عزیزم براتون دعا میکنم انشاالله حال روحیتون خیلی خیلی خوب شه و بهترین روزها و بهترین اتفاقات در روزهای خیلی نزدیک خدا سر راه شما و همه ما ایرانیها قرار بده اونقدر که از شادی و حال خوب فریاد بزنیم و خدارو شکر کنیم