2777
2789
عنوان

بنظرتون میره بالا😐🤌🏻

393 بازدید | 33 پست

دوستان بنظرتون ما حدودا ۶ میلیار پول داریم باهاش الان خونه بخریم یه اپارتمان دو خواب ۱۰۰ متری میشه

یا پولمون رو باهاش سرمایه گذاری کنیم و تا دو سال اینده چند برابرش کنیم یعنی کم کم تا دوسال اینده بشه ۱۵ میلیارد

بنظرتون چیکار کنیم

یعنی ملک تا دوسال اینده در صورتی که امسال رشد خودش رو کرد باز میره توی رکود یا قیمتش به اندازه همون ۱۵ میلیارد میشه و خیلی رشد میکنه؟؟؟

برای حاجت دلتون حمد میخونم ریپلای کنین❤️😊

اگه خونه ندارین نقد رو بچسبین

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

اگه خونه ندارین نقد رو بچسبین

نداریم خونه :) ولی میگم به خونه ۹۰ متری کوچیک بگیریم یعنی ارزش داره؟

ولی مشکل مسکن تا چهارسال رو نداریم

میتونیم توی این چهارسال با پولمون کار کنیم بیشترش کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرید خونه خیلی بهتره یه سرمایس که میمونه دیگه

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

با اخبار الان..فقط طلا

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

با اخبار الان..فقط طلا

طلا داشتیم فروختیم امروز رشد طلا به اندازه این سرمایه ای که میگم هم که نیست

طلا گرمی ۴۰ هم بشه سرمایه گذاری کنیم سودمون بیشتره

خرید خونه خیلی بهتره یه سرمایس که میمونه دیگه

میترسم هیچ رشد و پیشرفتی دیگه نتونیم بکنیم فقط همون خونه بمونه

طلا و ماشین فروختیم برای این پول

پس ملک را سریع بخر

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

میترسم هیچ رشد و پیشرفتی دیگه نتونیم بکنیم فقط همون خونه بمونه طلا و ماشین فروختیم برای این پول

نظر من طلا و خونس ولی با این وضعیت طلا بهتره

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.