2777
2789
عنوان

ورم بینی

84 بازدید | 19 پست

بچه ها من تا ۴ ماه دکتر گفت چسب بزن الان یه ۱۰ روزیه چسب نمیزنم کلا بینی ام خیلی بدفرم و بزرگ شده طبیعیه یا نه

چسب اممتموم شده حالا باید برم بخرم شبا بزنمحداقل خیلی بدشکل شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترت کی بود وای تا من میخوام برم عمل کنم اینحور تاپیکت میبینم میترسم

ونون آصفی شیراز

بینی ام گوشتی بود حالا نمیدونم ورمه طبیعی هست یانه خیلی بزرگتر از اونموقع شده که چسب میزدم

آره عزیزم بخاطر ورمه شبا چسب بزن مال منم همین بود یکی دو ماه بعدش میخوابه خیلی بهتر میشه

نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب

آره عزیزم بخاطر ورمه شبا چسب بزن مال منم همین بود یکی دو ماه بعدش میخوابه خیلی بهتر میشه

مرسی گلی

چسب امم تموم شده باید بگم برام بخرن اگه خودم وقت نشد برمداروخونه 😭

ولی من هفته بعد یه قرار مهم دارم اینم همینجور ورم داره هعی

ونون آصفی شیراز بینی ام گوشتی بود حالا نمیدونم ورمه طبیعی هست یانه خیلی بزرگتر از اونموقع شده که چسب ...

ان شاالله فرم دلخواهت میشه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
مرسی گلی چسب امم تموم شده باید بگم برام بخرن اگه خودم وقت نشد برمداروخونه 😭ولی من هفته بعد یه قرار ...

وایی من 6 ماهه عمل کردم بینی من استخونی بود ولی بازم خیلی ورم داشتم شبا قشنگ چسب بزن اگه دکترت بهت گفته ماساژ بده ماساژ بده حتما زیاد نمکو ادویه نخور تا هفتهی بعد ایشالا ک میخابه

خواهش میکنم عزیزم🥲😂💕

نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب

وایی من 6 ماهه عمل کردم بینی من استخونی بود ولی بازم خیلی ورم داشتم شبا قشنگ چسب بزن اگه دکترت بهت گ ...

من تازه ۴ ماه و نیمه

بعد ۴ ماه گفت چسب نزن نزدم دیگه الان خیلی ورم دارههه 😭

دلم میخواد کلا چسب بزنم فعلا ولی میگم ولش کن

آخه دیگه تو عید میشه ۶ ماه نمیخوامچسب بزنم که کسی بفهمه خیلی