2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
من تازه ۴ ماه و نیمه بعد ۴ ماه گفت چسب نزن نزدم دیگه الان خیلی ورم دارههه 😭دلم میخواد کلا چسب بزنم ...

من بعداز سه ماه دیگه نزدم اون اولا ب شدت ورم میکرد چون پشت سر هم چسب میزنیم عادیه کم کم میخوابه نگرانش نباش🥲💕

نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی فانتزی عمل کردی یا نیمه فانتزی چه مدلیه؟

نیمه فانتزی تو چی

نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب

من والا نمیدونم 😂یه قوس داره نمیدونم به طبیعی میخوره یا نیمه فانتزی

اگه قوس داره نیمه فانتزیه نوکشو گفت گرد میکنه یا تیز؟😂

میشه منو راهنمایی کنی عزیزم بینی م گوشتیه پیش کی عمل کنم شیراز یا جای دیگه میشه کمک کنی خیلی نگرانم

من پیش ونون آصفی عمل کردم

دوستمم گوشتی بود تهران عمل کرد برا جفتمون خوب شد ولی اون بینی کوچولوی خیلی قوس داری که فک کنی نه در حد متوسطه سایزش قوسش ام ملایمه

اگه خیلی ریز دوس داری و قوس دار برا بینی گوشتی خسرو خسروی ریز میکنه

درکل بدا گوشتی دستغیب و ونون آصفی و پوستچی خوبن ولی هر سه تاشون هم بینی خوب دارن هم بینی بد جوری نیس بگم صددرصد هنه رو خوب عمل میکنن