ftmw_r مدیر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1922 عنوان ورم بینی | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 19 پست بچه ها من تا ۴ ماه دکتر گفت چسب بزن الان یه ۱۰ روزیه چسب نمیزنم کلا بینی ام خیلی بدفرم و بزرگ شده طبیعیه یا نه چسب اممتموم شده حالا باید برم بخرم شبا بزنمحداقل خیلی بدشکل شده 1404/11/09 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftmw_r مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1922 وایی من 6 ماهه عمل کردم بینی من استخونی بود ولی بازم خیلی ورم داشتم شبا قشنگ چسب بزن اگه دکترت بهت گ ... اسی فانتزی عمل کردی یا نیمه فانتزی چه مدلیه؟
rebecca_pazl عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 146 من تازه ۴ ماه و نیمه بعد ۴ ماه گفت چسب نزن نزدم دیگه الان خیلی ورم دارههه 😭دلم میخواد کلا چسب بزنم ... من بعداز سه ماه دیگه نزدم اون اولا ب شدت ورم میکرد چون پشت سر هم چسب میزنیم عادیه کم کم میخوابه نگرانش نباش🥲💕 نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب
rebecca_pazl عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 146 اسی فانتزی عمل کردی یا نیمه فانتزی چه مدلیه؟ نیمه فانتزی تو چی نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب
ftmw_r مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1922 نیمه فانتزی تو چی من والا نمیدونم 😂یه قوس داره نمیدونم به طبیعی میخوره یا نیمه فانتزی
rebecca_pazl عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 146 من والا نمیدونم 😂یه قوس داره نمیدونم به طبیعی میخوره یا نیمه فانتزی اگه قوس داره نیمه فانتزیه نوکشو گفت گرد میکنه یا تیز؟😂 نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب