2777
2789

میدونم کار اشتباهی کردم خیلی پشیمونم و از خدا خواستم که منو ازین دنیا ببره یا با ی حادثه ای مثل تصادف بار اشتباهمو و وجدان ناراحتمو کم کنه.

با اینکه ازون رابطه ی اشتباه ۶ ماه میگذره و از کاری که کردم یکسال میگذره اما همش توی ذهنم میاد و اذیتم میکنه

نمیدونم چیکار کنم

شما کار اشتباهی کردین که بدجور به ضررتون باشه یجور سادگی محض

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولدمهو خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست نداری بگی چیکار کردی؟

من با یک آدم رابطه برقرار کردم و الان دختر نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولدمهو خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

عزیزم همه ما آدما اشتباه میکنیم فقط جنس اشتباهامون باهم فرق داره. اگه از اشتباهاتت درس گرفتی بدون که یه درسی بوده از طرف زندگی ولی مطمئن باش همه ما اشتباهات زیادی داریم 💔🩷

رابطه و پرده رفته

اگه سنت کمه این حس عادیه وقتی سن بالا میره اصلا اهمیتشو از دست میده چون میفهمی دنیا دو روزه

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

من با یک آدم رابطه برقرار کردم و الان دختر نیستم

اوووو گفتم چیکار کردی که

دختر نیستی چیه دختر بودن یا نبودن به رابطه داشتن یا نداشتن نیست

یه رابطهای داشتی درست یا غلط لذتشو بردی تموم شد رفته

رها کن گذشترو

رابطه داشتی؟خیلی سخته اما بهش فکر نکن

ازین ناراحتم که مفت بودم . خیلی هواشو داشتم خیلی . ولی اون به من به عنوان یک چیز مفت نگاه میکرد . اوایل براش غذا میبردم چون مادرش شهر دیگه بود . خیلی براش دلسوزی کردم . خیلی راحت وا دادم . باز اگه یکم ارزشم میدونست یک چیزی . ی چیزی که ارزش داشته باشه برام بخره یا نمیدونم یجوری خوشحالم کنه . خسیس و گدا بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40