2777
2789

من رفتم از همدانشگاهیم جزوشو بگیرم که چاپ بزنم و اینا گفت عصر فلان جا بم تحویل بده

من عصر رفتم جلو در مغازه موبایل فروشی بهش پس دادم جزوشو

بهم گفت میشه بریم پارک کناری یه صحبتی باهات دارم منم که کلی خجالی اینا

گفتم بفرمایید اینا رفتیم نشستیم گفت خیلی وقته ازت خوشم میاد و.....

یکم از این قربون صپقه ها و هندونه زیر بغل چرتا گفت

بعد بهم گفت میشه بغلت کنم یا ببوسمت

من بهش گفتم نه حقیقتا اصلا خوشم نمیاد لطفا زیادم نزدیک نیا

برگست گفت جنبه نداری کوچولو

منم بش گفتم خوبه جنبم مثل تو نیست که تو دو دقیقه شل کردی

حالا دوستم میگه این وحشی بازیا چیه لیاقت نداشتی پسر به این خوشتیپی حالا یه بغلم کرده بود

واااای من احساس چندش مانندی بهم دست میده یک ادم غریبه که با هم هیچ نسبتی نداریم بهم دست بزنه

همه میگن با این اخلاقت ترشی خودتو بزار😂😂

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم خوب کردی

اصلا بهش فکر میکنم کل بدنم میلرزه اصلا در ارتباط با پسرا گونه هام سرخ میشه سرم پایینه و ضربان قلب بالا

خصوصا حرف عشق و عاشقی اینا😂

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

دوستت چرت میگه

خوب کاری کردی

کسی که کسیو بخواد اول بسم الله همچین درخواستی نمیکنه

خودشو همون اول کار نشون داد

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

کار خوبی کردی

من طرفم بعد ۸ سال گفت دلم میخواد بغلت کنم بچلونمت

فقط همینو گفت حتی قرار نبود عملیش کنه

من ی وحشی بازی دراوردممممم

تا پای کات رفتم😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

از آدمای بی مرز باید ترسید. همین که حد و مرز خودت رو یاداوری کردی عالیه، اون اگر واقعا خوشش اومده باشه قاعدتا باید کیف کنه که دم دستی نیستی، اگر غیر از این باشه ببخشید واسه دستمالی لاس زدن میخواسته شما رو

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوب کردی والا آفرین

چچه خوب بهم روحیه دادی 🙂

از آدمای بی مرز باید ترسید. همین که حد و مرز خودت رو یاداوری کردی عالیه، اون اگر واقعا خوشش اومده با ...

درسته🌹