2777
2789

واسه بخشش مهریه پنجشنبه ب این مبلغ راضی شدم ک گرمی ۱۵ تومن بود دیروز تو گرمی ۱۷ واسم واریز شد

الان گرمی بیسته .. چ کنم خدایا

هیچ پشتوانه مالی و هیچی دیگه هم ندارم تو فروپاشی طلاقمم با هزار بدبختی و عدم استقلال از جانب هزار نفر

میدونم کسی نمیدونه چی میشه

شما میگین چ کنم ؟

لعنت ب همه ی آدم بدای زندگیم

ازشون متنفرمم

بخر..دیگه پایین نمیاد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ۲۵۰ سکه رو بخشیدم

سکه نهایت ۱۴ تا دونه اونم نمیده کسی . هفتصد تا معادل ۴ تا سکه بوده با طلای ۱۵ تومنی

طلا بخر بزار دراز مدت بمونه یکی دو سال . طلای ابشده و شمش

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

من شمش ۱ کیلوگرمی خریدمتقریبا چند ماهه پیششش ب واسطه ی بابام الان ۴۳۰ ملیون سود کردم

شمش یک کیلویی مگه وجود داره؟ چه شکلیه؟ 😳

چند خریدییییی

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

شمش یک کیلویی مگه وجود داره؟ چه شکلیه؟ 😳 چند خریدییییی

۳۱۸ تومن اینا تموم شد الان نزدیک ۸۰۰ تومنه

۳۱۸ تومنم هم دلار خریده بودم فکر کنم دلار ۶۳ تومن . کشید بالا دلار با دلار ۹۰ تومن نقره خریدم

کابریم قبلیم . معلق شده :) لطفا برای رسیدن من ب ارزوم ی صلوات بفرستین