2777
2789
خرید و فروش انس طلا چجوریه میشه توضیح بدید.ممنون

عزیزم باید تو کانالای سیگنال دهی تو روبیکا و ایتا عضو بشی با برنامه هیواگلد میتونی طلای انس جهانی معامله کنی من خواستم خودم مستقل یاد بگیریم خیلی آزمون خطا کردم نزدیک سی میلیون فعلا تو ضرر ولی ارزش داره یاد بگیری درآمد دلاری داشته باشی برو اموزشاشو حتما دنبال کن هرچی سوال داشتی بهم پیام بده انشاالله یاد بگیرم به همتون یاد میدم

[QUOTE=408988765]وای عزیزم چون نیتت خیره خدا بهت بهترین ارو بده.[/QU خودم تو آزمون خطا ترید انس جهانی ضرر کردم میخواستم طلامو بفروشم که با این برنامه اشنا شدم فقط گفتم تو این وضعیت سرمایه اصلیتونو از دست ندید هرچقدر وام بردارید برنده آید موفق باشید به دردتون خورد محتاجم به دعاتون دعام کنید موفق بشم تو ترید تا بتونم به تموم خانوما تو این اوضاع درامد دلاری یاد بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب شده نمیدن با این قیمت مگر طلای آنلاین از میلی یا ملی گلد بخری

عزیزم مثلا تو این برنامه یک گرم جمع کردم بعدش میتونم فیزیکی اونو داشته باشم ؟

۲ . آیا قابل اطمینان هستند و هر موقع خواستیم قابل برداشتن؟(پول طلا)

من با پارسیان قبلا دره ذره خریدم سود کردم .چرا نکنی طلا هست

من ۳۰۰ سوت گرفتم اون موقع طلا ۴ خوردای بود چندماه بعدا ک طلا شده ۶ تومن فروختم

اول ک کسی نمیخرید میگفتن امروز خرید نداریم فقط میفروشیم بعدا یکی پیدا شد ازم خرید به همون قیمت خریدم ازم گرفت

[QUOTE=408988765]وای عزیزم چون نیتت خیره خدا بهت بهترین ارو بده.[/QU خودم تو آزمون خطا ترید انس جهان ...

عزیزم من نیاز به وام تقریبا نسبت زیادی دارم

نمیتونی منو راهنمایی کنی؟

مثلا در حد ۵۰۰ میلیون اینا

عزیزم مثلا تو این برنامه یک گرم جمع کردم بعدش میتونم فیزیکی اونو داشته باشم ؟۲ . آیا قابل اطمینان هس ...

اره والا نوشته طلا فیزیکی میده .والا من خیلی خرید و فروش داشتم و برداشت خاصی برات عکس میگیرم میفرستم

عزیزم مثلا تو این برنامه یک گرم جمع کردم بعدش میتونم فیزیکی اونو داشته باشم ؟۲ . آیا قابل اطمینان هس ...

خواستی وارد بشی با کد دعوت من وارد بشو به دوتامون جایزه میده و با خرید ادوات هم جایزه میده و تا ۲۰ تا خرید اول کارمزد نمیگیره ازت