kittyy_rose مدیر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 239 عنوان دوست پسرم چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 76 پست مشکلم اینکه اصلا نیست سرکار باشگاه بعدشم بیهوش میشه قرار بود یه تایمی انلاین شه دیدم نشد زنگ زدم دیدم خوابش برده (صبح بود) گفتم دیگه با این شرایط نمیتونم زنگ زد گفت افسردگی دارم قرص میخورم سرکارم که دست خودم نیست صبر کن گفتم تو شرایط نداری گفت هرکی شرایط نداره نباید بره تو رابطه؟ گفت بیا اشتی اینا گفتم نمیخوام کار پیش اومد گفت باید برم زنگ میزنم زنگ زد کلا یبار جواب ندادم الانم از صبح خبری نیست چیکار کنم بچه ها؟ امروز | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
accountant75 عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 154 تحلیلت راجبش چیه؟ببین مثلا شده پیام بده سرکار ولی دیر جواب میده مثلا یا اینکه زنم بزنه بین کار ولی خ ... بیشتر توضیح بده تا بگم طبیعیه یا شما توقعت بالاست
kittyy_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 239 اخه کات کردن گفتن داره دختر!؟تو ناراحتیتو گفتی ترتیب اثر ندادهزنگ زد جواب بده عادی خودتم خواستی هرچق ... خب خوشم نمیاد همزمان به نظرم کار درستی نیست به نظرم یا با شرایط کنار بیام یاجدا شم که همون فکر کردم جدا بشم بهتره
coverd عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 489 به زور که نمیتونی به کسی بگی بهت زنگ بزنه پیام بدهاصلا لازم نیست دعواکنی زنگ زد پیام داد همون مخدود ... قربون ادم چیز فهم
kittyy_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 239 بیشتر توضیح بده تا بگم طبیعیه یا شما توقعت بالاست بپرس بگم خب در کل در طول روز بستگی داره همیشه زنگ میزنه ولی خب بعصی روزا فقط یبار در حد ده بیست دقیقه بعضی روزا خورد خورد چند بار ده دقیقه اینا
coverd عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 489 پیش اومده مثلا وسطش بده ولی خب دیر جواب میده زنگم میزنه گاهی بین راه اینا ولی خب در حد ۱۰ دقیقه من نظرم منفیه به هر حال
melina_malek عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 928 خب خوشم نمیاد همزمان به نظرم کار درستی نیست به نظرم یا با شرایط کنار بیام یاجدا شم که همون فکر کردم ... اون تصمیم خودته من بابت تجربه بهت گفتولی کات کردن اعلام کردن نداره کات های واقعی و از ته دل بدون خدافظی و اعلام انجام میشهاونی که میاد میگه تو فلان کردی بیسار کردی دیگه میشه بای اون مشخصه ته دلش منتظر پسره بگه دیگه قول میدم نکنم و نگهش داره
coverd عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 489 اون تصمیم خودته من بابت تجربه بهت گفتولی کات کردن اعلام کردن نداره کات های واقعی و از ته دل بدون خدا ... وعو چی گفتی سیسی
accountant75 عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 154 بپرس بگم خب در کل در طول روز بستگی داره همیشه زنگ میزنه ولی خب بعصی روزا فقط یبار در حد ده بیست دقیق ... دتر؟؟ خوبه دیگه زن و شوهرا انقدر بهم زنگ نمیزنن
coverd عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 489 دتر؟؟ خوبه دیگه زن و شوهرا انقدر بهم زنگ نمیزنن زن و شوهرا اصن بهم زنگ نمیزنن😂 پیاماشونم در حد ماست بخر و نون بخرو ایناس😂😂😂
kittyy_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 239 دتر؟؟ خوبه دیگه زن و شوهرا انقدر بهم زنگ نمیزنن واقعا روزی ده دقیقه زنگ کافیه؟ بدون چت و اینا:/
svdj عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1316 سرباز های ج.ن.گ جهانی تو اون وضعیت واسه خانواده هاشون نامه مینوشتن دکتر ها و مهندس ها هم که انقدر سرشون شلوغه در طول روز یکساعت تایم خالی رو دارن دکمه اش رو بزن
melina_malek عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 928 وعو چی گفتی سیسی من تجربه هام بالاس 😂اوووه هر نوعشو بگید تجربه کردم متاسفانه
accountant75 عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 154 واقعا روزی ده دقیقه زنگ کافیه؟ بدون چت و اینا:/ چت و پیام کلا تعطیل؟؟ وقتی میبینه تورو باهات خوب و گرمه؟؟
شایسته۷۳ عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 883 دوسپ پسر جماعت رو باید ریخت تو اقیانوس مرد چیه که حالا بخواد دوست پسر هم باشه!!! هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚