2777
2789
عنوان

دوست پسرم چیکار کنم

785 بازدید | 76 پست

مشکلم اینکه اصلا نیست سرکار باشگاه بعدشم بیهوش میشه قرار بود یه تایمی انلاین شه دیدم نشد زنگ زدم دیدم خوابش برده (صبح بود) گفتم دیگه با این شرایط نمیتونم زنگ زد گفت افسردگی دارم قرص میخورم سرکارم که دست خودم نیست صبر کن گفتم تو شرایط نداری گفت هرکی شرایط نداره نباید بره تو رابطه؟ گفت بیا اشتی اینا گفتم نمیخوام کار پیش اومد گفت باید برم زنگ میزنم زنگ زد کلا یبار جواب ندادم الانم از صبح خبری نیست چیکار کنم بچه ها؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات

کسی ک بخواد با کسی در تماس باشه وسط سرکار دوتا پیام میده تو باشگا همینطور کلا بنظرم هرچقدرم مشغول باشه ی تایمی اون وسط مسطا گیر میاد این داداشمون یا چندتا چندتا داره یا کلا زیاد حوصلتو نداره گذشتت تو اب نمک

به زور که نمیتونی به کسی بگی بهت زنگ بزنه پیام بده

اصلا لازم نیست دعواکنی زنگ زد پیام داد همون مخدود جواب بده خودتم در همون حد باش

یک بار تماس داره توام یکبار

یک بار پیام میده توام یکبار

بیشتر نه

دعوام نکن

رو مخت هم نره

واست مهم نباشه

کسی دیگه ای بود باهاش برو تو رابطه

به زور که نمیتونی به کسی بگی بهت زنگ بزنه پیام بدهاصلا لازم نیست دعواکنی زنگ زد پیام داد همون مخدود ...

صد درصد زورش که نمیکنم فقط ذهنم درگیر شد ینی کات کنم بهتره؟

یاد خاطره دوس پسر دوستم افتاده یه پسر اشغال و بیخیالی بود که نگم

چون دانشجو بود و خوابگاهی دوست منم خوابگاهی یه روز کلا ازش خبری نشد همکلاسی هم بودن دوستم بالای هزار بار بهش زنگ زد اما حتی جواب نمیداد دیگه اخر سر به یه همکلاسی دیگع زنگ زد ببینه این الاغ کجاس دید کپه مرگ گذاشته وقتی ام بیدار شد حتی به خودش زحمت نداد به دوستم زنگ بزنه یه پیام داد که خواب لودم

خودتو حروم اینجور ادمی نکن عزیزم

کاتکسی ک بخواد با کسی در تماس باشه وسط سرکار دوتا پیام میده تو باشگا همینطور کلا بنظرم هرچقدرم مشغول ...

پیش اومده مثلا وسطش بده ولی خب دیر جواب میده زنگم میزنه گاهی بین راه اینا ولی خب در حد ۱۰ دقیقه

صد درصد زورش که نمیکنم فقط ذهنم درگیر شد ینی کات کنم بهتره؟

اخه کات کردن گفتن داره دختر!؟

تو ناراحتیتو گفتی ترتیب اثر نداده

زنگ زد جواب بده عادی خودتم خواستی هرچقدر که اون تماس داره توام داشته باش

اصلا هم نگو وای نیستی یا تیکه بندازی بهش

بزار بفهمه خیلی بود و نبودش مهم نیست

وقتی اینو بفهمه بیشتر خواهد بود

بعدشم بالام بهت گفت خودتو علاف یکی نکن لازم نیست تک پر باشی

به تک پر هیچی ندادن تو عقب بمونی