2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست🥺😭😭😭😭

389 بازدید | 39 پست

با یکی سه ساله تو رابطه ام

دوروزه جدا شدم ازش بعد سه سال

دارم جون میدم حالم خوب نیست و از طرفی نمیتونم برم سمتش خیلی اذیتم کرد خیلی تحقیرم کرد همش الکل و رفیق بازیو..الان میگین دیونه ای باید فراموشش کنی ولی بخدا دست خودم نیست خیلی دوسش دارم اگه بدونین چه حالی دارم دلم براش تنگه هی میرم چکش میکنم بی قرارم نمیدونم چه غلطی بکنم 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کات کردم و بلاکم کرده..

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

میدونم حالتو میفهمم منم تو این وضعیتم ...ولی همه آدما یه روز برمیگردن جایی که خیلی دوست داشته شدن....لطفا تو اشتباه منو نکن وغروذتو زیر پا نزار و سراغش نرو...اینجور هم دلشکسته ایی هم دیگ غروری نداری

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

کاش من میتونستم جدا شم خوش به حالت

وای خداا

میدونی خودم جدا شدم

خیلی اذیتم میکرد اینقددد میخاستم ول کنمم نمیتونستم بع میگفتم ول میکنم میچسبم ب زندگیموو

وای میفهممت میخای جدا شی اینطور بودم ولی الان ک جدا شدم دلم یذرههههههه شده براش

تجربه شخصی خودم : اگر از کسی میخوای جدا شی برای خودتم که شده با دعوا و ناراحتی این کار نکن چون شاید یه روزی تو ازدواج کردی اون ازدواج کرد مسئله حل نشده تو ذهنت نمونه وقتی با دعوا و ناراحتی جدا شی میشه یه کتابی که هیچ وقت نخوندیش همیشه گوشه ذهنت میمونه ولی وقتی با خودت کنار بیای جدا بشی حداقل تو ذهنت مسئله حل میشه .

آدم رفیق باز تا تهش رفیق بازه تو وجودشه مگر طرفش خیلی خاص باشه براش که بزاره کنار ابنجور چیزارو

ولی یه رابطه رو دو طرف باید بخوان و درستش کنن

دیوونه نشو خوب کاری کردی حیفت نبود !

حتتتتتتتتما برو بیرون برو کافه با دوستات قرار بزار بخدا دو سه روز بعد دیگه میگذره عین خیالتم نیس تحمل کن

حتما برو مرکز خرید اینا بچرخ حتی خرید هم نکنی برو ببین چی مده و فلان حتما ها حالتو خوب میکنه

چون خودمم فردا میخوام برم همین کارو بکنم😄دقیقا شبیه شرایت خودتم