2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست🥺😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه شخصی خودم : اگر از کسی میخوای جدا شی برای خودتم که شده با دعوا و ناراحتی این کار نکن چون شاید ...

خیلی سعی کردم درستش کنم نشد نخواست...

با دعوا خودم بلاک کردم مجبور بودم غرق الکل شده

وای دارم پاره میشم از دلتنگیش

دردت))))

اون عصبیه زیر نظر دکتره بهم گفت اگه تونستم خودمو جمع و جور کنم شاید برگشتم.

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

همیشه من میرفتم سسسمتش اینبار نمیتونم بدم خیلی دیگه بد شده بود...

میفهمم انگار توپو میندازن تو زمین آدم خودشون نمیرن ها ولی کاری میکنن که تو بری با پای خودت ...آخرم تو تموم کننده میشی تو میشی بی رحم قصه که رفته

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

ناراحت شدم برات عزیزم

خیلی

منم تت شرایط مشابه ام

با این تفاوت ک طرف من سه هفته بعد من رفته بود تو رابطه و میگف تو تموم شدی و به اون متعهدم :))

موجود دوپا

ازش هرچیزی بر میاد هرچیزی

ناراحت شدم برات عزیزمخیلی منم تت شرایط مشابه امبا این تفاوت ک طرف من سه هفته بعد من رفته بود تو رابط ...

چقد باهم بودین

اخه امروز جایی بودم

فکمیکردم با خودم دیدم خدااا خیلی باهاش خاطره دارم من چگوهی بخورم چطور اخه فراموشش کنم😭😭

خیلی سعی کردم درستش کنم نشد نخواست...با دعوا خودم بلاک کردم مجبور بودم غرق الکل شدهوای دارم پاره میش ...

ببین بزار راحتت کنم جوونای الان امیدی به زندگی ندارن تو پسرام همچین چیزی هست وضعیت اقتصادی فشار کاری مالی روان هر آدمی بهم میریزه این پناه آورده به الکل بنظرم اصلا هم چیز خوبی نیست الکل نه تنها کمکش نمیکنه بلکه رو خلق و خو اخلاقش هم تاثیر میزاره تا خودشم نخواد شما که سحله خانواده هم نمیتونه کمکی کنه

دوست داره ؟؟

ببین بزار راحتت کنم جوونای الان امیدی به زندگی ندارن تو پسرام همچین چیزی هست وضعیت اقتصادی فشار کاری ...

نمیدونم

اگه دوست داشت حدقل تا الان ی خبری ازم میگرفت من از خیلی جاها بلاک نکردم ک بیاد سمتم...

اون ب خونوادش رفته همه الکلین

رفیق بازه

بهم احترام نمیزاره بد دهنه

خاک تو سرم خییلی بدی داره ولی باز عاشقشم

نههه فقط الان وقت ازدواج نبود خیلی دوسش دارم جونمه و جز اون هیییشکیو نمیخام

به نظر دوست داشتن همچین آدمی کار درستیه فاکتور های دیکه ایم هست آدم رفیق باز و الکلی برات شوهر نمیشه که

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️