2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۸ تومن میبایست میگرفتی الانم دیر نیست پله ای خورد خورد بخر طی پنج مرحله

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون

از ۸ تومن میبایست میگرفتی الانم دیر نیست پله ای خورد خورد بخر طی پنج مرحله

باهمون ۱۰۰تمن پله ای یاباسودبانکی

اسمم سمیراس یه دختردهه هفتادی مادرسه تادسته گل خداروشکربابت داشته هام

میگن بعدعید۲۵میشهمن بودممیخریدمهمون هفته قبل ۱۵بود ولی الان...

کل سرمایمه باسودش براخودم خرج میکنم فقط اونوبراخرج لباس وارایشگاه واین چیزادارم شوهرم بهم خرجی نمیده طلابخرم بایدحداقل یک سال لباس واینانخرم نظرت چیه

وقتی هشت تومن بود چقدر به شوهرم گفتم پول نگه ندار طلا بخر میشه ۱۳ خندید .پول همون پوله و طلا پر پروا ...

اره بخدا

چرا تا الان طلا نخریدی وقتی ارزون بود؟الان پول نقد نگه داشتن یعنی دیوانگی

تازه دستم اومده

راستی ! اونا که طلا دارن خوشحال نباشن طلاتون گرمی بیست وخورده ایه، باید بگیم بدا به حالمون با بیست و خورده ای یه گرم طلا میشه خرید!

اینو چند بار بخون

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز