2821
2789
باهمون ۱۰۰تمن پله ای یاباسودبانکی

با همون صد تومن

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون

با همون صد تومن

کلا پولو پله ای بده طلا، سود رو نگیر.

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کل سرمایمه باسودش براخودم خرج میکنم فقط اونوبراخرج لباس وارایشگاه واین چیزادارم شوهرم بهم خرجی نمیده ...

من بودم فقط طلا

من شاید باورت نشه یه سالع دزست درمون چیزس نخریدم

ولی شکرخدا۷۰گرم طلاجم کردم ماشینمونو ارتقا دادیم

الان تاخرخره توقسطیم ولی میگم عب نداره این چن ماهم میگذره توکل برخدا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792