2777
2789
عنوان

تو کامنتا حاضر جوابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7582 بازدید | 223 پست
چون ما خارجی هستیم بالاخره دختر ایلان ماسکه خودش هزارتاکلفت داره

جنارو میگی؟ تو اون یه وجب خونه ما به زور جا شدیم کدوم کلفت زن حسابی؟؟؟ بیچاره پسرم بین شما جنی ها قراره جنی شه

به درک اسفل السافلین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار از دست جاریم خیلی حرصی بودم بهش گفتم اگه منم مثل زن داداشات باهات رفتار کرده بودم حالا این وضعم نبود😁😬

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

خواهر عروسم مدل موی خواهر داماد شبیه پشم گوسفند قبل از پشم چینیه

اینو گفتی یاده یه خاطره افتادم یه مدل شینیون تازه مد شده بود از اونا که با تور می بستن خالمم تو عروسی پسر خواهرشوهرش رفته بود یه آرایشگاه درپیت وای این شنیون رو شبیه قارچ رو کله خالم درآورده بودن هنوز بعد سالها بهش میخندیدم دقیقا تورارو جوری بسته بود شبیه قارچ ، اونم نه یکی نه دوتا ، ده پونزده ها با فاصله از هم اندازه قارچ 😂😂😂😂

اینو گفتی یاده یه خاطره افتادم یه مدل شینیون تازه مد شده بود از اونا که با تور می بستن خالمم تو عروس ...

آخه خواهرشوهرشو حتما در حدی ندیده بخاطرش اضافه خرج کنه لابد

به درک اسفل السافلین

خداروهزار بار شکر میکنم بهم زبان تیز نداد ک مدام تو زندگی دیگران سرک بکشم و زخم زبون بزنم بنظرم این ی نعمته ک ب هر بنده ای داده نمیشه

چرا ک حق والناس بخشودنی نیست

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
اینو گفتی یاده یه خاطره افتادم یه مدل شینیون تازه مد شده بود از اونا که با تور می بستن خالمم تو عروس ...

واییی🤣🤣🤣🤣

کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍

خداروهزار بار شکر میکنم بهم زبان تیز نداد ک مدام تو زندگی دیگران سرک بکشم و زخم زبون بزنم بنظرم این ...

دقیقا

اصلا کار درستی نیست

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»