2777
2789
عنوان

درمورد مادرشوهرم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 79 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشی عزیزم

من نظرم اینه در مجموع مادرشوهرت و خانواده همسرت خوبی هاشون بیشتر از بدیاشونه .خواستن دخالت نکنن یا شرمنده بودن یا از طلاق عصبانی بودن که نیومدن دیدن نوشون .کارشون اشتباه بوده ولی در مجموع آدمای بدی نیستن

من دومته قبل زایمان اومذم خونه پدرمحتی نیومد ببینه زن باردار چشهاین خیلی اذیتم میکنهروز زایمان هم نی ...

حق داری من بودم دیگه خیلی باهاشون سرد رفتار میکردم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اونا همیشه از اوضاع زندگیمون خبر داشتن همیشه درجیان میذاشتمشون با اینکه به خانواده خودم هیچی از مشکل ...

یه بار همینو رک بگو

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

سلامت باشی عزیزمالان شوهرم چند روزه میگه برادرم گفته به زنت بگو با بچت بیان من میخوام ببرمشون خونه م ...

به نظر من نرو

درست خوبی دارن ولی جای جاش که باید از شما حمایت میکردن نیومدن

اصلا شما به کنار دیدن نوه که باید میومدن

من اصلا از رفتارشون خوشم نیومد یعنی میگن توخوبی بشرطی زن پسر ما با تمام گند کاری هاش باشی

وقتی نبودی دیگه چشم به خوبی هات میبندیم

حق داری من بودم دیگه خیلی باهاشون سرد رفتار میکردم

من تو دلم میگفتم من اصلا دحتر مردم هستم

این نوه چی ، روز زایمان چرا اینجوری کردن

دوماه قبل زایمان هم میدونستن اوضاع زندگی من و شوهرم خیلی بیشتر بهم ریخته نگفتن این زن باردار چیزیش میشه برای بچش خدای نکرده اتفاقی میفته؟

وقتی همه چی خوبه که من نیازی نداشتم بهشون

وقتی اونهمه مشکلات ودادگاه بود چرا کاری نکردن؟

البته اینو بگم آخر شوهرم مجبور شد حق طلاق رو بده حق حضانت روبده ومهریه رو نبخشیدم...فکرمیکنم تواینمورد اگه باخانوادش مشورت میکرد اجازه نمیدادن به همچینکاری

به نظر من نرو درست خوبی دارن ولی جای جاش که باید از شما حمایت میکردن نیومدن اصلا شما به کنار دیدن نو ...

شوهرم میگه توخونمون پشتت بودن میگفتن حق باهاته

منوبیرون کردن

به شوهرم گفتم این یچیزی بوده بین تو وخانوادت

واینومیدونم واقعا خانواده شوهرم همچین ادم هایی هستن که اینکارو با شوهرم کنن

ولی به شوهرم گفتم این بین خودتون بوده توخونه شما و من ندیدم....

ولی چرا یبار نیومدن اینجا مشکل حل کنن.گفتم من هیچ ولی با نوه شون ارتباط خونی داشتن اینم هیچ؟

گفتم وقتی که همه چی خوبه که من نیازی ندارم

پس اونموقع چرا کنار کشیدن

اونموقع نوه و من انکار وجود نداشتیم

الان وجود داربم؟

من تو دلم میگفتم من اصلا دحتر مردم هستماین نوه چی ، روز زایمان چرا اینجوری کردندوماه قبل زایمان هم م ...

به نظر من خانوادش اینقدرم ک نشون میدن دلسوز نیستن

بهترین کار همین دوری و دوستی هست

به پدرشوهرت هم اگه پیام داد این حرفای دلت بزن

شوهرم میگه توخونمون پشتت بودن میگفتن حق باهاتهمنوبیرون کردنبه شوهرم گفتم این یچیزی بوده بین تو وخانو ...

موافقم باهات همه تو دوران خوشی هستن تو ناخوشی کجان

حتی برای شوهرتم توناخوشی دکش کردن یعنی پشت پسرشونم همچین نیستن

دقیقا من تو تردید و شک هستم تو دلسوزی این ها...به شوهرم گفتم الان نوه مهم شد؟گفتم میخوان ببینن بیان ...

موافقم تاحالا کجا بودن اصلا برگشتی آشتی کردی چرا نیومدن

به نظر من خانوادش اینقدرم ک نشون میدن دلسوز نیستن بهترین کار همین دوری و دوستی هست به پدرشوهرت هم اگ ...

دقیقا من تو تردید و شک هستم تو دلسوزی این ها...

به شوهرم گفتم الان نوه مهم شد؟

گفتم میخوان ببینن بیان ببینن هیچ مشکلی ندارم

ولی من نمیرم ،همش احساس میکنم این ها دوسال نبودن..موقع زایمان هم نیومدن خودشون رو زدن به اون راه ..من برم خودم روکوچیک میکنم

موافقم باهات همه تو دوران خوشی هستن تو ناخوشی کجان حتی برای شوهرتم توناخوشی دکش کردن یعنی پشت پسرشون ...

با شوهرممشکلمون سر شرط بندی فوتبال بود میلیون ها پول باخته

اگه جمع کرده بودیم فکرکنم یه خونه میتونستیم بگیریم دراین حد میخوام بگم باخته

ولی وقتی هروقت این مسئله بوده شوهرمو دقیقا دک کردن

فذستادنش یه شهر دور برای کار