2777
2789

وا عروسی دوست صمیمی باید لباس شب بلند پوشید دیگه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکسی

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بسته به فرهنگ خودتون

ولی هرچی میخوای بپوشی پوشیده باشه

اصلا بشخصه از اون دوستایی که شب عروسی خودشون بهت میکنن و آزاد جلوی شوهر دوستشون قر میکردم متنفرم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

عروسی باید پیراهن پوشید چرا زشت باشه ؟!

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بسته به فرهنگ خودتون ولی هرچی میخوای بپوشی پوشیده باشه اصلا بشخصه از اون دوستایی که شب عروسی خودشون ...

پیراهنم خیلی پوشیدس

مدل یقه اش اسکیه در این حد 😂 ولی چون خودم محجبه ام موقع داماد میاد کلا وسط نمیرم

پیراهنم خیلی پوشیدس مدل یقه اش اسکیه در این حد 😂 ولی چون خودم محجبه ام موقع داماد میاد کلا وسط نمیر ...

خیلی عالی پس 👏

کت و دامن هم خوبه بنظرم باز بیشتر فکر کن

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

یعنی چی۱۹ سالته؟

واسه چی میپرسی ؟