2777
2789
عزیزم نگفت هر روزمطمین باش هیچکس هر روز گل نمیخره مگه اینکه سر راهش از درخت گل بچینه 😂منظورش همون م ...

نه اتفاقا بی مناسبت قشنگ تره ک انتظار نداری

مثلا سه شنبه ۵ بهمن ۴۰۴ هیچ مناسبی نیس ی روز عادی شوهرت با گل بیاد خونه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

خب بههمسرتون بگین که این توقع رو ازشون دارینمثلا من به همسرم گفتم که دوست دارم همیشه با خوراکیای مور ...

نگفته انجام میدهد😍

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مطمئن باش اگه عادت داره به این کار همیشه برات انجامش میدهچند ساله ازدواج کردین؟

هنوز ازدواج نکرده ایم🤣

هنوز ازدواج نکرده ایم🤣

😂😂 ایشالا که به خیر و خوشی ازدواج میکنین و همیشه واست گل میخره🥰

ما ۶ ساله ازدواج کردیم و من همون اول که چندباری برام گل خرید گفتم ترجیح میدم به جای باکس گل باکس خوراکی و کادو برام بگیری و معمولا خوراکیای مورد علاقمو همیشه واسم میخره

😂😂 ایشالا که به خیر و خوشی ازدواج میکنین و همیشه واست گل میخره🥰ما ۶ ساله ازدواج کردیم و من همون ا ...

من هم گفتم هم دوست دارم گل بخری هم پاستیل🙊😂

خودشم میگه منظورش هر روز نیست ،شما میگین هر روزباشه در کل هرکسی نظری داره

گفتم نظرم برای هر روز زیاده نه برای مناسبت ها

استارتر بعدش گفت که منظورش هر روز نیست

ای بابا ول نمیکنیداااااا

چه حوصله ای دارید توی این وضعیت

بعد میگید چرا میگی زیر ۲۰ سال

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

همسر من تا دو سال اول ازدواج هر ماه ماهی ک ازدواج کردیم گل میگرفت واسم. یادش بخیر درسته حس خیلی قشنگی بود.بعدش ک دیگ بچمون بدنیا اومد فقط مناسبتا گل میگیره.تولد. روز زن سالگرد ازدواج

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

البته کلا کادو و گل خریدن مرد خیلی به اینکه خانوادش چجوری هستن بستگی داره

خانواده همسر من خیلی مناسبتا براشون مهم نیس و این کارا رو واجب نمیدونن و من اوایل خیلی ناراحت میشدم از همسرم که بی اهمیت بود اما بعد یکی دوسال که دید من چقدر ناراحت میشم شروع کرد از خواهرم و بقیه مشورت گرفتن و واسم کادو خریدن چون خودش خواهر نداشته و مامانشم اهل این کارا نیست خیلی به روحیات دخترا اشنایی نداشت

هر چی میخاستم برام میخرید اما اهل سوپرایز و اینا نبود

خلاصه باید ببینی تو چه بستری بزرگ شده و کلا اهل کادو و گل و اینا هستن یا نه؟