2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم گل دوست ندارم ولیبابا مگه چقدره پول گل میشه که با پولش هم به خودت برسی و ورزش و باشگاه بری ه ...

نه مناسبت ها كه نه

استارتر منظورش هر روز بوده

ديگه هر روز گل مسخرس ديگه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
خداروشکر

گل انرژی زنانرو افزایش میده باعث میشه خودت لطیف تر بشی

همسرتم باور کن دیگ باهات محتاط تر رفتار میکنه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

آخی این حرف رو نزنید،افتادم یاد نسل خودمون که اینقدر سختی کشیدیم که این چیزا رو بیخود و فانتزی می دو ...

نه حقيقتا بحث فانتزى نيست

بحث اينه كه هم بعضيا دوست ندارن

هم اينكه هر روز ديگه آخه به چكار مياد؟

نه حقيقتا بحث فانتزى نيستبحث اينه كه هم بعضيا دوست ندارنهم اينكه هر روز ديگه آخه به چكار مياد؟

والا ما نگفتیم هر روز

ذیدی یه روزایی غمگینی حوصله هیچی نداری

همون روزا با دو شاخه گل بیاد دو جمله خوب بهت بزنه چقدر رو روحیت تاثیر میذاره

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

گل انرژی زنانرو افزایش میده باعث میشه خودت لطیف تر بشیهمسرتم باور کن دیگ باهات محتاط تر رفتار میکنه

باور کن همه گل دوست ندارن☺️

من از عطرهایی که بوی گل میده هم متنفرم

والا ما نگفتیم هر روزذیدی یه روزایی غمگینی حوصله هیچی نداریهمون روزا با دو شاخه گل بیاد دو جمله خوب ...

خب بههمسرتون بگین که این توقع رو ازشون دارین

مثلا من به همسرم گفتم که دوست دارم همیشه با خوراکیای مورد علاقم بیاد خونه و واقعا حالم خوب میشه با خوراکی

والا ما نگفتیم هر روزذیدی یه روزایی غمگینی حوصله هیچی نداریهمون روزا با دو شاخه گل بیاد دو جمله خوب ...

بازم جا داره بگم من به گل علاقه ندارم به خدااااا 😂