پریسا_۲۰ مدیر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7614 عنوان همسرتون تا چند سال بعد از عروسیتون به خریدن گل براتون ادامه میداد❓❓ | مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 96 پست نکنه بعد از چندسال دیگ نمیخرن ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻 دیروز | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paeizy عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6470 چه خوب آخه هر چقدرم دوست داشته باشی نمیشه که هر روز هر روز گل مناسبت ها گل گرفتم هروز نه که
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 32542 شاخه اى چنده؟ چند ماه پیش شاخه ای 180پارسال شاخه ای 50-60 تومن
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 من خودم گل دوست ندارم ولیبابا مگه چقدره پول گل میشه که با پولش هم به خودت برسی و ورزش و باشگاه بری ه ... شاخه اى چنده؟ ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 من خودم گل دوست ندارم ولیبابا مگه چقدره پول گل میشه که با پولش هم به خودت برسی و ورزش و باشگاه بری ه ... نه مناسبت ها كه نهاستارتر منظورش هر روز بودهديگه هر روز گل مسخرس ديگه ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7614 خداروشکر گل انرژی زنانرو افزایش میده باعث میشه خودت لطیف تر بشیهمسرتم باور کن دیگ باهات محتاط تر رفتار میکنه ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 آخی این حرف رو نزنید،افتادم یاد نسل خودمون که اینقدر سختی کشیدیم که این چیزا رو بیخود و فانتزی می دو ... نه حقيقتا بحث فانتزى نيستبحث اينه كه هم بعضيا دوست ندارنهم اينكه هر روز ديگه آخه به چكار مياد؟ ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
ashkm عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 292 نوزده ساله ازدواج کردم ده سال اول اکثر اوقات با گل برمیگشت ولی الان هر از چند گاهی مثال سالی چهار پنج بار
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 مناسبت ها گل گرفتم هروز نه که خوب قطعا براى مناسبت ها طبيعيه نه هر روز ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 چند ماه پیش شاخه ای 180پارسال شاخه ای 50-60 تومن اينجا شاخه اى ۳۰۰ با تزئین و روبان حدود ۴۰۰ ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7614 نه حقيقتا بحث فانتزى نيستبحث اينه كه هم بعضيا دوست ندارنهم اينكه هر روز ديگه آخه به چكار مياد؟ والا ما نگفتیم هر روزذیدی یه روزایی غمگینی حوصله هیچی نداریهمون روزا با دو شاخه گل بیاد دو جمله خوب بهت بزنه چقدر رو روحیت تاثیر میذاره ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 گل انرژی زنانرو افزایش میده باعث میشه خودت لطیف تر بشیهمسرتم باور کن دیگ باهات محتاط تر رفتار میکنه باور کن همه گل دوست ندارن☺️من از عطرهایی که بوی گل میده هم متنفرم ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 32542 نه مناسبت ها كه نهاستارتر منظورش هر روز بودهديگه هر روز گل مسخرس ديگه عزیزم نگفت هر روزمطمین باش هیچکس هر روز گل نمیخره مگه اینکه سر راهش از درخت گل بچینه 😂منظورش همون مناسبتاست
بیتا7667 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 29 والا ما نگفتیم هر روزذیدی یه روزایی غمگینی حوصله هیچی نداریهمون روزا با دو شاخه گل بیاد دو جمله خوب ... خب بههمسرتون بگین که این توقع رو ازشون دارینمثلا من به همسرم گفتم که دوست دارم همیشه با خوراکیای مورد علاقم بیاد خونه و واقعا حالم خوب میشه با خوراکی
paeizy عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6470 اينجا شاخه اى ۳۰۰ با تزئین و روبان حدود ۴۰۰ برا روز معلم یه دسته گل که دوتا شاخه رز داشت و با تزینش شد ۲۰۰ تومن
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 والا ما نگفتیم هر روزذیدی یه روزایی غمگینی حوصله هیچی نداریهمون روزا با دو شاخه گل بیاد دو جمله خوب ... بازم جا داره بگم من به گل علاقه ندارم به خدااااا 😂 ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️