2777
2789
اخرین گلی ک خرید شب خواستگاری بود😂دو سه بار رز و آفتابگردون و نرگس که دوس دارم خریده برام .میدونه گ ...

من میذارم لای کتاب

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن عاقل باشه میگه پول گل رو بده پس انداز کنم برای خودممگه اینکه زیره ۲۰ سال باشه

من بالای بیست سالم ولی اون حال خوبی که با دیدن گل بهم دست میده با هیچ پس اندازی ندارم یه سری چیزا رو همون سرجای خودشون بزاریم قشنگ تره . البته نظر شما هم محترمه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

۱۴ ساله ازدواج کردیم هنوز میخره چون میدونه حالمو خوب میکنه

چه همسر ماهیی

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

عقاید متفاوت اینکه با اون پول به خودت برسی و بری ورزش و باشگاه و آیندتو تأمین کنی بیشتر حالتو خوب می ...

مگه چقدره که آینده رو تامین کنه لیزر میرم دانشگاه باشگاه عمل زیبایی خب گل هم کنار اینا

من میذارم لای کتاب

میگن نگهداری گل خشک غم و غصه میاره .یا انرژی منفی داره نمیدونم

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عقاید متفاوت اینکه با اون پول به خودت برسی و بری ورزش و باشگاه و آیندتو تأمین کنی بیشتر حالتو خوب می ...

من خودم گل دوست ندارم ولی

بابا مگه چقدره پول گل میشه که با پولش هم به خودت برسی و ورزش و باشگاه بری هم آینده تو تامین کنی

دیگه جام گل ک نمیخرن تو مناسبتها سالی 3-4 بار چند شاخه رزه که نهایت بشه پونصد تومن ،قبلا هم که خیلی ارزون بود

زن عاقل باشه میگه پول گل رو بده پس انداز کنم برای خودممگه اینکه زیره ۲۰ سال باشه

آخی این حرف رو نزنید،افتادم یاد نسل خودمون که اینقدر سختی کشیدیم که این چیزا رو بیخود و فانتزی می دونیم. دلمون نمیاد پول واسه این چیزا خرج کنیم.منم مثل شما فکر می کردم.درسته آدم باید به فکر پس انداز و سرپناه و آینده باشه، درست،ولی یه کمم به خودمون حال بدیم،بد نیست، چیزای شیک و پیک و فانتزی رو واسه خودمون نمی خوایم،حالا اگه شوهرمون هم یه بدبختی باشه مثل خودمون که گول یه زن دیگه رو نخوره و خیانت نکنه،فرا میمونه واسه عروسمون، پسرمون از پول های نخورده نپوشیده ما چنان واسه نامزدش خرج کنه و ما چنان دق بخوریم،...اینقدر دیدم از این عروسا.