2777
2789
عه یادم انداختی شوهرم دو هفته اخیر گل نگرفته😒😹البته خانوادگی عادت دارن به گل گرفتنمن خونه ام الان ...

منم همه رو میندازم دور خوشم نمیاد از گل خشک

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من بعد سه سال میخره البته مشکلات خیلی خیلی خیلی زیادی با هم داشتیم اما دیگ قلق همدیگ رو یاد گرفتیم حالا دیگ وقتایی که قهر شدید میکنم وسیله خونه برام عوض میکنه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

خودم ک هیچ خواهرم حتی برا خواستگاریش هم گل نیاورد طرف

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اولش مث تو فک میکردمبعد دیدم ارزش معنوی گل بیشتره تو میدونی یه گل ۲۰۰ تومنی تا چند روز یه زنو شارژ م ...

عقاید متفاوت

اینکه با اون پول به خودت برسی و بری ورزش و باشگاه و آیندتو تأمین کنی بیشتر حالتو خوب میکنه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

من خودم گفتم دیگه نخره اوایل خیلی از گل ذوق میکردم الان ده ساله ازدواج کردم دیگه با گل ذوق نمیکنم حس میکنم پول الکی داده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم همه رو میندازم دور خوشم نمیاد از گل خشک

چندتاشون قشنگ بودن

اینایی که تو ظرف شیشه ای یا باکس خاص هست

وگرنه رز و شاخه ای ها بعد یه هفته دور ریزه

اما حس قشنگی داره خب

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

اخرین گلی ک خرید شب خواستگاری بود😂

دو سه بار رز و آفتابگردون و نرگس که دوس دارم خریده برام .میدونه گل هارو دوس دارم ولی ترجیح میدم از این ولخرجیا نکنه غصه خشک شدنشون رو هم میخورم

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

دسته ای منظورمه

دسته ای سالی ۲ بار بخره کافیه ولی شاخه ای هر ماه باید بخره

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻