پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7614 عنوان همسرتون تا چند سال بعد از عروسیتون به خریدن گل براتون ادامه میداد❓❓ 936 بازدید | 96 پست نکنه بعد از چندسال دیگ نمیخرن ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻 دیروز | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نون_و_ريحون عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4447 زن عاقل باشه میگه پول گل رو بده پس انداز کنم برای خودممگه اینکه زیره ۲۰ سال باشه ⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7614 زن عاقل باشه میگه پول گل رو بده پس انداز کنم برای خودممگه اینکه زیره ۲۰ سال باشه اولش مث تو فک میکردمبعد دیدم ارزش معنوی گل بیشتره تو میدونی یه گل ۲۰۰ تومنی تا چند روز یه زنو شارژ میکنه تاب اوریشو بیشتر میکنه ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7614 ناموصا مهمه! مهمه شاید گلها پژمرده بشن ولی حسی ک موقع گرفتنشون داریم هرگز ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
paeizy عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6470 ۱۲ سال امسال تولدم روز زن بعد جنگ که برگشتم خونمون با یه روسری یه دسته گل هم خریده بود گداشته بود صندلی جلو ماشین برا دخترم عروسک خرس قرمز گرفته بود که دیدم دخترم ناراحت میشه بهش گفتم گل رو بده به دخترم
هدیه13703 عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 3928 مهمه شاید گلها پژمرده بشن ولی حسی ک موقع گرفتنشون داریم هرگز من که اصلا یادم نمیاد چه حسی داشتم موقع گرفتن گلها
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 36623 تا 7،8 سال بعدش میخریدیبار گفتم پول گل رو بده خودم چیزی بخرم، دیگه نه گل خرید نه پولشو داد🤣 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 1817 زن عاقل باشه میگه پول گل رو بده پس انداز کنم برای خودممگه اینکه زیره ۲۰ سال باشه اینکه ما بی عقلیم به خودمون مربوطه
حسنا1385 عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 37 تا 7،8 سال بعدش میخریدیبار گفتم پول گل رو بده خودم چیزی بخرم، دیگه نه گل خرید نه پولشو داد🤣 ذوق طفلک و کور کردی
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 1817 اولش مث تو فک میکردمبعد دیدم ارزش معنوی گل بیشتره تو میدونی یه گل ۲۰۰ تومنی تا چند روز یه زنو شارژ م ... دیگه گل کمتر از ۱ تومن نیس الان ناموسا