2777
2789
عنوان

دخترای بالای سی سال بیاین💐💐💐💐💐

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 132 پست
به نظرم دلیلش سن نیست دیگه وضعیت اقتصادی افتضاح شده طلای گرمی ۲۱ میلیون شوخی نیست

یعنی بخاطر طلا ازدواج نمیکنن؟؟ خوب خیلیا از جمله خود من توقع انچنانی ندارم ،حالا اخه مساله اینجاست که اصلا پیشنهاد دوستی هم دیگه نیست😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ندارم ولی امیدوار باش حالا😅

نیستم دیکه☹️☹️میخوام نیاد مرتیکه بی عرضه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
یعنی بخاطر طلا ازدواج نمیکنن؟؟ خوب خیلیا از جمله خود من توقع انچنانی ندارم ،حالا اخه مساله اینجاست ک ...

چقدر میخوای توقعت بیاری پایین؟

یه ماشین و پول پیش یه خونه میدونی چقدر میشه ؟

اصلا بیخیال مراسم و طلا و حلقه ام بشیم

یعنی بخاطر طلا ازدواج نمیکنن؟؟ خوب خیلیا از جمله خود من توقع انچنانی ندارم ،حالا اخه مساله اینجاست ک ...

منظورم این نیست که طرف نداره طلا بخره

تخم مرغ شونه ای ۵۰۰ هزار تومن

اجاره ها

ماشین

تغذیه لباس درمان

همهههه چی گرون شده

و فشار خیلی زیاده مجرد ها هنر کنن شکم خودشون و سیر کنن چه برسه بخوان ازدواج کنن

بعدم کلا میل به ازدواج چه تو دختر چه پسر کم شده

دیگه داره مجرد بودن و سن بالا ازدواج کردن اینا نرمال میشه

بعد اتفاقا الان خیلی جا افتاده این قضیه اصن روانشناسا و همه میگن ازدواج بالای ۳۰ سال بهتره دیگه مثه ...

حالا کاری به خوب و بدش ندارم مشکل اینه که اصلا کیسی نیست نه دوستی نه ازدواج ...

دورو بریا سینگل هستن .

دوس پسر ندارن .

کم و بیش خواستگار دارن .

ولی خب اگاهی دارن و همه چی رو میسنجن تا خدای ناکرده اشتباه انتخاب نکنن .

وگرنه همه جا پره پسر

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .