2777
2789
عنوان

شوهرم بدجوری عصبی شد

273 بازدید | 16 پست

مادرشوهرم پشت سر من کنار مادرم بدمو گفته بود ک دخترت حالیش نیس پدرشوهرمم گفته بود مجسمه بهم چرا چون مثل خودشون پر حرف نیستم

خلاصه خیلی چغلی دروغ کرده بود ک مارو تحویل نمیگیره فامیلمو تحویل نمیگیره

مادر من از بدی مادر شوهرم خبر نداشت من چیزی نگفته بودم مبادا ناراحت بشه

از اون روز خیلی نگرانمه

امروز اونجا بودم میخواستم عکس رنگ مو نشونش بدم

عکس میز و مهمونیایی ک گرفتم رو دید

گفت کی مهمونی داشتی

گفتم اینا برا خانواده فلانی(شوهرم) بوده

یهو دیدم ناراحت شد گفت با بچه کوچیک این همه تدارک دیدی چندین مدل غذا

گفتم نه حامله بودم اینجا دیگه خیلی ناراحت شد گفت تو این همه مهمونداری کردی هواشونو داری این چه حرفیه میزنن خلاصه چشاش قرمز شدن

شوهرم دید اومدیم خونه پرسید چی شده بود اولش نگفتم بعد خودمم ناراحت شدم گفتم

حالا الان شوهرم شاکیه میگه صب زنگ میزنم ب مادرم میگم ب مادرت زنگ بزنه

دلم نمیخواد دوباره هم کلام بشن

مادرشوهرم زبون تند تیزی داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یعنی این همه مهمونی دادی مادرت خبر نداشت؟!؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت خیلی مرد خوبیه حتماولی بزاربگه که مادرشوهرت بدونه نباید اینجوریحرف بزنه

میترسم بدتر بشه

ادم اذیت کنیه و خیلی سیاست داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یعنی این همه مهمونی دادی مادرت خبر نداشت؟!؟!

دیگه نمیومدم عکس میزو نشونش بدم

بالاخره در این حد ک میان میرن رفت تکد دارن خبر داشت

دیگه نمیومدم عکس میزو نشونش بدم بالاخره در این حد ک میان میرن رفت تکد دارن خبر داشت

😐خیلی عحیبی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

😐خیلی عحیبی

چیش عجیبه

چیش عجیبه

اکثرا تازه عروس ها وقتی مهمونی بزرگ میدن از مادرشون کمک میگیرن و مادر و پدرشونهم دعوت میکنن

اکثرا تازه عروس ها وقتی مهمونی بزرگ میدن از مادرشون کمک میگیرن و مادر و پدرشونهم دعوت میکنن

دقیقا.

اصلا من هرکی بخواد بیاد به مامانم میگم

اونم اصلا ازین اخلاقا نداره دخالت کنه.

اسی موندم چجکر طاقت اوردی نگفتیییی!

دقیقا.اصلا من هرکی بخواد بیاد به مامانم میگماونم اصلا ازین اخلاقا نداره دخالت کنه.اسی موندم چجکر طاق ...

گفتم ک خبر داشت ولی عکسا رو الان دید مربوط حاملگیم بودن

الان دخترم ۶ ماهشه

مادرمم گفت فکر نمیکردم اینجور دلی داشته باشی

۲۵ نفرن عزیزم

بعد با این اخلاقی ک دارن خانوادم بگم بیان ک چی