2777
2789
عنوان

کدوم رشته پرستیژش بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 3085 بازدید | 129 پست
عزیزم هرکسی داره برای حقش تلاش میکنه اونیم ک حس میکنه یکی دیگه داره حقش رو میگیزه پس تلاشش رو بیشتر ...

الان مثلا به من تیکه انداختی🥰😂 من تلاشم سر جاشه کار به خودم ندارم من اصلا شیرازی نیستم

دخترخاله من با رتبه ۶۶۰ رفته پزشکی شهر تیپ ۳

چرا؟ چون همه شهر ها هجوم اوردن رو شیراز ظرفیت نبوده بره

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش شهر خودم کوچیکه و من دوست دارم تجربه ی زندگی توی شهر بزرگ رو داشته باشم ...

اگه دانشگاه علوم پزشکی داره همونجا برو اینو منی که یکی از نزدیکامدانشگاه شیراز بود بهت میگم خیلی سختگیرن از سال سوم در کنار درس شیفتهای دوروزه دارن و همیشه میگه کاش عمومی شهر خودمون مونده بودم

الان مثلا به من تیکه انداختی🥰😂 من تلاشم سر جاشه کار به خودم ندارم من اصلا شیرازی نیستم دخترخاله من ...

من که کسی رو نمی شناسم که بخوام تیکه بندازم عزیزم و توی پرانتز هم ذکر کردم که خیلی خوبه
اما به هر حال اهداف ادما متفاوته...

بله اما من میگم نسبت به اون همه زحمت این حقوق در حقشون احجافه .

بخوای حقوق بگیر باشی که نه دندون خوبه ن پزشکی😅

هردو درامدشون از جایی شروع میشه که برای خودت کار کنی

از تخصصای کم درامد،داخلی و اطفال هستن

رشته های جراحی دار همیشه پولسازن

اگه دانشگاه علوم پزشکی داره همونجا برو اینو منی که یکی از نزدیکامدانشگاه شیراز بود بهت میگم خیلی سخ ...

جدی میگی؟ اخه دوستم اونجا قبول شده خیلی تعریف میکنه
خودم تا حالا نرفتم ولی میگه خیلی بهش خوش میگذره

اوهو من یه فسقلی بچه ام بابا :)))) یازدهم ریاضیم خلاصه برات ارز.ی موفقیت میکنم امیدوارم به اونچه که ...

همچنین عزیزمممم
امیدوارم رشته موردعلاقتو توی بهترین دانشگاه بخونی

راستش شما هم تعصبی هستیوگرنه که داروسازی و دندون هم دکترای عمومی هستن و دکتر محسوب میشن.

میدونم ولی جامعه ما پزشکی دکتر میدونن

بگیر روی کم سوادیشون

ولی خدایی از رشته های دیگه سخت تره خیلی

دکتر کوچولو
بخوای حقوق بگیر باشی که نه دندون خوبه ن پزشکی😅هردو درامدشون از جایی شروع میشه که برای خودت کار کنیا ...

جدی؟ من اطراف خودم پزشک سن بالا ندارم و همشون دانشجو هستن...
اما از همین دانشجو ها خیلی شنیدم که میگن برخلاف تصور عموم جراحی مغز و اعصاب درامدش ان چنان بالا نیست
و این خیلی برام عجیبه ...

جدی؟ من اطراف خودم پزشک سن بالا ندارم و همشون دانشجو هستن...اما از همین دانشجو ها خیلی شنیدم که میگن ...

جراحی مغز و اعصاب خیلی سنگینه خیلییییییی

شاید به این دلیل میگن که فرصتی برای استفاده از پولشون ندارن

وگرنه رشته های پروسیجر دار و جراحی دار درامدشون خوبه واقعا

در مجموع همه این مراحل و گذروندم منم

پول برات مهمه دندون پزشکی

علم و کار و کمک و کمی پول برات مهمه پزشکی

اگرم قصدت تخصصه(که البته همه ترم ۱ قصدشون همینه😂) حتما پزشکی

تخصصای دندون مثل ارتودنسی و جراحی ریشه و اینا الان عمومیام دوره میبینن و انجام میدن