2777
2789
عنوان

کدوم رشته پرستیژش بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 129 پست
اسی ناراحت نشی ولی از اونجایی که این سایت آزاده هرکس هرجا خواست درباره تاپیکی نظر بدهمن اصلا باور نک ...

عزیزم نظر شما محترمه و اگر باور نکنی اشکال نداره چون طبیعتا خیلیا دروغ میگن .
ولی من توی مدرسه سمپاد تحصیل کردم و زمانی که دوستام اکثرا دانشگاه های تیپ 1 هستن منم هدفم دانشگاه تیپ 1 هست .
خب شاید کسی که دولتی باشه براش همون پزشکی تیپ 3 هم عالی باشه( من نمیگم بده ها . عالیه ... ولی هدف من از اول چیز دیگه ای بود و یه فرصت دیگه دادم)
و البته پشت کنکور موندن تا اینجاش برای من بد نگشته ... و به نظرم وقتی درس خوندن با استمرار باشه و درس ها جلو برن هم اعتماد بنفس بالا میره و هم پیشرفت میکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدااا کامنت منم بخون ، منم حرف اسی باور نکردم که گفت برا اینکه دانشگاه شیراز نبود نرفتم !!!!! دی ...

عزیزم من اولی نبودم و نیستم
و این خیلی چیز طبیعی هست و خیلیا به خاطر دانشگاه تیپ 1 پشت میمونن

عزیزم نظر شما محترمه و اگر باور نکنی اشکال نداره چون طبیعتا خیلیا دروغ میگن .ولی من توی مدرسه سمپاد ...

حالا شاید هم حرف شما درست باشه ، چون همیشه استثنا هست در هر زمینه ای ، منم بر اساس دیده ها و اکثریت نظرم گفتم ، به قول شما هم اینقدر تو این سایت و بیرون دروغ شنیدم آدم بدگمان میشه

دندون خیلی اشباح شدههمسرم کارمند علوم پزشکیهپزشک درسته عمومی زیاده،ولی تا دلت بخواد تخصص کم داریم

اَشباح جمع شبح ...... اونی که شما میگی اِشباع هست ..... 🙄🙄🙄

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

عزیزم جفتشون در یه حد هستن اما شما نباید از روی پرستیژ انتخاب کنین که!

اینا دو تا دنیای کاملا متفاوتن

پزشکی یعنی درس های سنگین، کشیک های طولانی، درآمد کمتر، اما با کلی تخصص و فلوشیپ در آینده.

دندون رشته سبک تر با درآمد بالاتر. اما درآمد متخصص دندان از متخصص پزشکی معمولا پایین تره.

ببخشید چرا شهر خودتون نمیمونید؟

خب اون بیچاره کسی که شیرازه میاید جاش مجبوره بره راه دور بزن شهر خودت شیراز چیز خاصی نداره ☹️

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

اره دقیقا همینطوره اگه رتبه اش واقعا این بود میتونست تو یه شهر آباد و رشته خوب درس بخونه تعهدی که نم ...

حالا نمیدونم ما هم نظرمون گفتیم شاید اسی جزو اون یک درصد باشه ، ولی پست کنکور موندن سنگ رو هم آب میکنه .....

ببخشید چرا شهر خودتون نمیمونید؟ خب اون بیچاره کسی که شیرازه میاید جاش مجبوره بره راه دور بزن شهر خود ...

شیراز یکی از قوی ترین شهرای ایرانه تو پزشکی مخصوصا چشم پزشکی و جراحی

ببخشید چرا شهر خودتون نمیمونید؟ خب اون بیچاره کسی که شیرازه میاید جاش مجبوره بره راه دور بزن شهر خود ...

عجب ..... اینجاست که می فرمایند: چشم عباس عاقا !

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

حالا شاید هم حرف شما درست باشه ، چون همیشه استثنا هست در هر زمینه ای ، منم بر اساس دیده ها و اکثریت ...

درسته ... منم کاربر خاموشم و کلا کم میام سمت مجازی
اول هم قصد پشت موندن نداشتم اصلا ... ولی خب بعد توی اون جور رقابتی قرار گرفتم و و و ..
البته قطعا مسایل دیگه هم برام مهم بودن .. مثال اینکه دوست داشتم تجربه زندگی توی کلان شهر و پر امکانات رو داشته باشم
ولی خب رتبم به هیچکدوم از تیپ 1 های خوب نمیخورد ...

هیچ رشته ای پرستیژ پزشکی رو نداره الانو نبین چندساله دندون ترند شده

دندون به چند دلیل ترند شده

مهمترینش اینه زودتر از پزشکی به پول میرسه

دوم درسهاش خیلی راحتتر از پزشکیه

ولی علم پزشکی کجا و دندون کجا

از نظر شغلی هم دندون پزشکی نهایت بییت سال بشه کار کرد بعد چون کار دستی و بدنیش زیاده فرسودگی بدنی داره یه کار فنیه تکنسین کنار دندون پزشک کارش راحتتر از خود دندونپزشکه دندونپزشک بره نطب تا ظهر باید با دست و کمر و گردن و چشاش کار کنه

ولی پزشک نه تشخیص و علم توش مهمتره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عجب ..... اینجاست که می فرمایند: چشم عباس عاقا !

شیراز انقد ازش تعریف کردن جمعیتش رفته بالا

صبح ساعت ۶ صبح شبیه استانبوله ازبس ترافیکه کم کم داره الوده میشه

برامون مشکله خب عباس اقا!

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

عزیزم هرکسی داره برای حقش تلاش میکنه اونیم ک حس میکنه یکی دیگه داره حقش رو میگیزه پس تلاشش رو بیشتر کنه

.