2777
2789
عنوان

کدوم رشته پرستیژش بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 2989 بازدید | 129 پست
ببخشید چرا شهر خودتون نمیمونید؟ خب اون بیچاره کسی که شیرازه میاید جاش مجبوره بره راه دور بزن شهر خود ...

عزیزم اگر اینطوری بود که هر کسی بره شهر خودش.
اگر رتبم به شیراز بخوره چرا نرم؟
اون کسی هم که شیرازه و دوست داره شیراز قبول شه خب تلاشش رو بیشتر کنه(:

فعککک نکنم اینو یه سر به ژاپن و المان و کشورای اروپایی بزن تا متوجه بشی (مسافرت و سفر نه اطلاعات مزخ ...

فوقش پرستاری بتونه مهاجرت کنه باید خیلییی پولدار باشی تو رشته تجربی یا خیلی خفن و قوی باشی تو درس (برای مهاجرت میگم و صرفا بابت اون حرفت که گفتی تو خارج پزشکی لوکسه )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعککک نکنم اینو یه سر به ژاپن و المان و کشورای اروپایی بزن تا متوجه بشی (مسافرت و سفر نه اطلاعات مزخ ...

راستش اونارو نمیدونم
ولی خالم توی تورنتو کانادا زندگی میکنه و اونجا پزشکی و دندان جزو مشاغل لوکسه...
البته طبق اطلاعات اینترنت فکر میکنم المان هم به کادر درمان اهمیت بده و حتی کمبود هم داره برای همین مهاجرت کادردرمان به المان اسون تره نسبت به بقیه کشورا

شیراز انقد ازش تعریف کردن جمعیتش رفته بالا صبح ساعت ۶ صبح شبیه استانبوله ازبس ترافیکه کم کم داره الو ...

فعلا که خودت یه تنه عباس عاقای تاپیک شدی .... مدال عباس عاقایی برازنده خودته و بس !

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

به شخصه دندون اصلا به چشمم نمیاد اطرافمم به پزشک میگن دکتر نه هیچی دیگه 😂 خودمم میخونم پزشکیسختیش پ ...

راستش شما هم تعصبی هستی
وگرنه که داروسازی و دندون هم دکترای عمومی هستن و دکتر محسوب میشن.

راستش اونارو نمیدونمولی خالم توی تورنتو کانادا زندگی میکنه و اونجا پزشکی و دندان جزو مشاغل لوکسه...ا ...

(کانادا جز کشورایی که گفتم نبود) اونم که الان کانادا یه پول گنده میخواد برای مهاجرتش ولی اره المان برای کادر درمان خدایی خوب پذیرش میکنه اما خیلیییی تحت فشارای زیاد قرار میگیرن

من دندون میخونم

از انتخابم راضیم،ولی به نظرم پزشکی پرستیژ بیشتری داره.هرچی باشه خیلی شغل مهم و سخت تریه

به خاطر این از انتخابم راضیم که میشه کنارش واسه نقاشی و اینا هم وقت داشته باشم و از بعد علوم پایه خیلی کار ما راحت تره

و اینکه پزشکی ممکنه با روحیات بعضیا نخونه چون ممکنه مرگ ادما رو ببینی.من با دیدن مرگ یه حیوون هم کلی ناراحت میشم

کلا دندون بخاطر ترند شدن این چندسال،خیلی اشباحه،برای مطب زدنم پول هنگفت میخواد،بیرون کارکردنم نمیارز ...

دقیقا همینطوره . تازه مردم خیلی دیر به دیر سراغ درست کردن دندوناشون میرن وقتی میرن که مجبور بشن ولی حتی واسه یه سرماخوردگی ساده فورا پزشک میریم.

بله قطعا که باید درکش هم کرداما خب کارای عملیش نسبت به دندون کمتره(:

چون هدف شون فرق میکنه

دندون زیاد نیازی به تئوری نداره

البته که بعضی از واحدهای تئوری مارو هم داره

دلیلشم قابل درک نیست!