2777
2789
عنوان

کدوم رشته پرستیژش بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 129 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرکی اطرافم بوده گفته فلان جا و فلان رتبه آوردم نرفتم سال بعد یه چیز خیلی پایین تر از اون چیزی که اورده رفته هم از لحاظ دانشگاه و هم رشته موندم چطوری راضی میشه اونو بره ولی مال سال قبلش نه خوب نبوده قشنگ دروغ قشنگ سال قبلش رو میشه

هیچ شغلی پرستیژ ندارهفقط پاسپورت یا اقامت دائم یه کشور دیگ پرستیژ داره بهترینشم امریکاس بعد کانادا ا ...

اقامت کشورای دیگه که همینطوری بدست نمیاد
باید یه رشته ی درست و حسابی خوند که بشه باهاش مهاجرت کرد

اسی ناراحت نشی ولی از اونجایی که این سایت آزاده هرکس هرجا خواست درباره تاپیکی نظر بده

من اصلا باور نکردم که شما پارسال رتبت ۲ هزار شد و فقط بخاطر اینکه دانشگاه شیراز باشی پشت موندی چون هرکس میتونه پشت کنکور موندن چه عذاب سخت و دیوانه کننده هست ، بخاطر نوع رشته پشت میمونن ولی اینکه بخاطر به شهر دیگه نه

من هرکی اطرافم بوده گفته فلان جا و فلان رتبه آوردم نرفتم سال بعد یه چیز خیلی پایین تر از اون چیزی که ...

معمولا دروغ میگن ...
چون من هر کیو دیدم که با رتبه خوب پشت موند در بدترین حالت سال بعدش همون رتبش تکرار شد . اما ندیدم کسی پسرفت کنه

من هرکی اطرافم بوده گفته فلان جا و فلان رتبه آوردم نرفتم سال بعد یه چیز خیلی پایین تر از اون چیزی که ...

وای خدااا کامنت منم بخون ، منم حرف اسی باور نکردم که گفت برا اینکه دانشگاه شیراز نبود نرفتم !!!!! دیگه هرکس میتونه پشت کنکور موندن آدم رو تا تیمارستان میکشونه ، برا نوع رشته حالا دست میمونن ولی این ...

پیشنهادم اینه درگیر پرستیژ و حتی عدد دقیق درامد نشو

شرایط کشور ما ماه به ماه در حال تغییره، ده سال پیش وضعیت یه جور دیگه بوده، ده سال دیگه هم قطعا اینجوری نیست، حالا تغییر مثبت یا منفی رو خدا داند، ولی از نظر درامدی اطمینان نمیشه داشت که اینجوری میمونه یا نه

روی تواناییت و علاقه ت و اینکه کدوم با روحیه ت مچ تره تمرکز کن، صرفا به تصورت هم نیست، باید بری توی محیط کارشون ببینی خودت

وای خدااا کامنت منم بخون ، منم حرف اسی باور نکردم که گفت برا اینکه دانشگاه شیراز نبود نرفتم !!!!! دی ...

اره دقیقا همینطوره اگه رتبه اش واقعا این بود میتونست تو یه شهر آباد و رشته خوب درس بخونه تعهدی که نمیرفت درس بخونه و بهش سخت بگیرن ۲۰۰۰ اصلا رتبه بندی نیست همه میتونم بگم همه ارزوشونه نه اینکه بعدش ناز کنن بگن نمیریم حتی دندون روزانه نه اینکه بشینه پشت کنکور فشار و سختی های پشت کنکورو تجربه کنه

اقامت کشورای دیگه که همینطوری بدست نمیادباید یه رشته ی درست و حسابی خوند که بشه باهاش مهاجرت کرد

ب همین میخواستم برسی رشته ای بخون ک راحت فرار کنی... مهاجرت قرار نیس بکنی فرار قرارع بکنی