2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خاله هام رفتن اوکی بودن ما هم ۲ سال پیش رفتیم بعد ۶ ماه برگشتیم از شرایط مدرسه هرچی بگم گند بود کم گفتم البته خب ترکیه رفتیم ی جای مرسومه کانادا و فرانسه صد در صد بهترهههه

کدوم کشورن ؟راضین ؟

یکیشون المان

یکیشون کانادا

بابت رفاه و ازادی راضین

فقط دوری خانواده خیلی داره اذیتشون می کنه

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن

خودم دنبال مهاجرتم ولی فکر بهش هم آزارم میده نمیتونم از خانوادم بگذرم

منم ، گفتم بشینم بخونم حداقل تحصیلی برم

ولی دلم خانوادع میره

ولی آینده ای اینجا نداریم

💜Army. For ever💜✌️
من خاله هام رفتن اوکی بودن ما هم ۲ سال پیش رفتیم بعد ۶ ماه برگشتیم از شرایط مدرسه هرچی بگم گند بود ک ...

مدرسه اش مگه چطور بود؟ ممکنه توضیح بدید

و روزی که ادم ها یک بار برای همیشه ، از چشمانت می افتند ؛ مهم نیست نسبتشان چقد نزدیک است یا چقد دور ... مهم این است که تو تا ابد ، هیچ حسی به ان ها نخواهی داشت و این اغاز یک راه طولانیست ...

من خاله هام رفتن اوکی بودن ما هم ۲ سال پیش رفتیم بعد ۶ ماه برگشتیم از شرایط مدرسه هرچی بگم گند بود ک ...

عزیزم منم فکر مهاجرت ب ترکیه هستم

چرا برگشتین؟

و از چه طریقی مهاجرت کردین؟

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

پدرم ، بچه بودم دائم نبود الان سه سالی هست دیگه برنمیگرده

اسپانیا و راضیه البته کارش مرتبط به اینجاست چون میگه اقتصاد اینجا خیلی خوب نیست خانواده همسرمم امارات و فنلاند هستن راضین

🦢 ✝️ 💗