2777
2789
عنوان

کدوم رشته پرستیژش بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 3085 بازدید | 129 پست
دندون خیلی اشباح شدههمسرم کارمند علوم پزشکیهپزشک درسته عمومی زیاده،ولی تا دلت بخواد تخصص کم داریم

چه دندون چه پزشکی حتما تخصص رو میخونم ...
و فکر کنم دندون توی تخصص اشباع نشده باشه
درسته؟

من خودم دانشجوی پزشکی ام ولی از خیلی جهات دندون بهتره و حالا که با این رتبه موندی پشت حتما برای دندو ...

عزیزم من دانشجوی پزشکیم

بخاطر همین قضایای دندون و اینکه میگن اسونتره و پولش بیشتره خیلی دلزده بودم از اول از پزشکی

و همش از روز اول قبولیم میخاستم کنکور بدم دوباره

ولی خب عقل حکم میکرد همینو برم چون سختیاشو کشیده بودم و دیگه توان نداشتم

الانم خیلی وقته میگذره ولی باز ته دلم یجوریه بهتر از قبلما ولی نمیدونم

دوس داشتم نظرتو بشنوم

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خودم از اول که رفتم تجربی به عشق پزشکی بود حتی تا سال کنکور نظرم همین بود ولی وقتی بیشتر تحق ...

مرسی از نظر صادقانت گلم ...
پزشکی هم عالی هست و برات ارزو میکنم یه تخصص تاپ قبول شی و بترکونی

دندون خیلی اشباح شدههمسرم کارمند علوم پزشکیهپزشک درسته عمومی زیاده،ولی تا دلت بخواد تخصص کم داریم

واقعا میگین اشباع شده؟درامدش خب بازم خوبه دیگه نیس؟

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

چه جالبتا حالا خودم حسش نکرده بودم

فقط به دندون فکر کن

پزشکی چقد باید بخونی بشی تازه عمومی که کلی اشباعه تا تخصص نگیری به درد نمیخوره

با بچه و شوهر هزار دردسر

ولی دندون رشته شیک و تمیز

مث خانما میری میای پولتم درمیاری

هر چه از دوست رسد نیکوست...
چه دندون چه پزشکی حتما تخصص رو میخونم ...و فکر کنم دندون توی تخصص اشباع نشده باشهدرسته؟

کلا دندون بخاطر ترند شدن این چندسال،خیلی اشباحه،برای مطب زدنم پول هنگفت میخواد،بیرون کارکردنم نمیارزه،ولی تخصص بخصوص قلب وغدد ایران به شدت نیازمنده،همسرم اتفاقا اون هفته میگفت تو شهر۱۸۰هزار نفره،۱۷۱مجوز دندون پزشکی دارن غیر کلینیکا،مگه هرکدوم چندتا مریض تو سال دارن،که بخواد هزینش دربیاد!؟

عزیزم من دانشجوی پزشکیمبخاطر همین قضایای دندون و اینکه میگن اسونتره و پولش بیشتره خیلی دلزده بودم از ...

عزیزم اگر از لحاظ در امد میگی...
پزشکی عمومی کمتر از دندون پزشک عمومی هست
ولی تخصص پزشکی بیشتر از تخصص دندون هست

حالا موارد استثنا هم هست ... مثل پزشک های عمومی که وارد فیلد زیبایی میشن و از یه متخصص هم بیشتر درامد دارن
یا مثلا تخصص زنان و زایمان (تخصص پزشکی) که کمتر از جراح فک (تخصص دندون) درامد داره

ولی در حالت کلی همون چیزیه که اول نوشتم ...
از لحاظ درامد اصلا خودتو اذیت نکن چون نه پزشکی به بدبختی که جلوه میدن هست و نه دندون به اون پولداری..
در کل یه مدته خیلی رشته پزشکی رو سیاه و رشته دندون رو سفید کردن

واقعا میگین اشباع شده؟درامدش خب بازم خوبه دیگه نیس؟

الان یه مطب،فقط دستگاه هاش حداقل فک کنم۱۵،۲۰میلیارد بشه....چقدرم خاک خوری داره تا بتونی مریض جذب کنی

شما خودت نشناخته بلند میشی بری یه دندون پزشکی؟اصلا سالی چندبار میرید؟

عزیزم اگر از لحاظ در امد میگی...پزشکی عمومی کمتر از دندون پزشک عمومی هستولی تخصص پزشکی بیشتر از تخصص ...

اره دقیقا

اینقدر این مدت دندون رو خوشبخت و پزشکیو بدبخت کردن ک واقن باورت میشه من چن ساله دانشجو ام ولی هزاران بار حسرت خوردم و

اصن نمیدونم چی در انتظارمه و همش میترسم

یجوری ک نمیتونم مطمئن بشم از رشتم و با خیال راحت درسمو بخونم و علاقمند بشم

همش میترسم پشمیون شم و هی ب خودم میگم کاش دوباره کنکور میدادی

ولی الان دیگه نمبشه

و وقتی درسم تموم شه دیگه اصلااااا نمیشه

کلا دندون بخاطر ترند شدن این چندسال،خیلی اشباحه،برای مطب زدنم پول هنگفت میخواد،بیرون کارکردنم نمیارز ...

جسارتا همسرتون چه کاره هستن؟
بله درست میگن اما تخصص قلب هم کار هر کسی نیست چون فوق العاده رشته سنگینی هست
ما تخصص دندان هم داریم .. جراحی فک و ارتودنسی و ریشه و ..
فکر نمیکنم تخصص هاش اشباع شده باشن

الان یه مطب،فقط دستگاه هاش حداقل فک کنم۱۵،۲۰میلیارد بشه....چقدرم خاک خوری داره تا بتونی مریض جذب کنی ...

اینقدرررر گرون شده ینییی

من خودم ۲۲ سالمه ففط ی بار رفتم ۱۴سالگی😂😂😂ی بارم ۶سالم بود

الان یه مطب،فقط دستگاه هاش حداقل فک کنم۱۵،۲۰میلیارد بشه....چقدرم خاک خوری داره تا بتونی مریض جذب کنی ...

خب بیاید از این زاویه هم نگاه کنیم که پزشکی عمومی به درد نمیخوره
باید تخصص گرفت و تخصصی مثل پوست و چشم و رادیولوژی که روی بورس هستن قبولیشون فوق العاده سخته و به شخصه بی علاقه هم هستم
فیلد هایی مثل جراحی قلب و جراحی مغز هم سنگین هستن و طولانی و تا اسم هم جا بیوفته ادم شده 40 سالش
میمونه زنان زایمان و اطفال و غیره که اینا هم نسبت به زحمتی که براشون کشیده شده درامدشون نمیارزه