2777
2789
عنوان

کدوم رشته پرستیژش بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 129 پست
احساس میکنم شما خودتون دانشجو علوم پزشکی هستید . اگر امکانش هست یکم راهنماییم میکنید؟چند روزیه ذهنم ...

من امسال قبول شدم و نیمسال دومم یعنی هنوز پامم ب دانشگاه باز نشده فک نکنم بتونم راهنمایی خاصی کنم . من انتخاب رشتم بین پزشکی و دارو مردد بودم آخرش زدم پزشکی با اینکه هزار بار نظرم عوض شده بود طی یکسال.الان هر تصمیمی ک بگیری بخاطر فشار درسای کنکوره و نمیتونی منطقی فکر کنی ..از روزی ک کنکور بدی تا لحظه ای ک نتایج بیاد کلی وقت داری تصمیم بگیری و مطمعن باش همون تایم میفهمی باید چ رشته ای بزنی

آه له له له آه له لاس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمهم ترم مهر هست هم ترم بهمنخیلیا ترم بهمن میزنن ( برای استراحت)البته دندون شیراز ترم بهمن ن ...

آره پزشکی قبول شد دولتی

والا رتبه اش و نگفت چقدر بود

تا چه رتبه ای قبولی داره شیراز؟

بیین اولویتت چیه؟علاقه هست درامد هست یا چی؟ دوست داری زودتر تموم کنی بری سر کار و درامد خوب و... یا ...

راستش من هر دو رشته رو برم قصدم تخصص هست(کلا تحصیل بلند مدت ..)
بیشتر علاقه برام اولویت هست ولی زمانی که میبینم دانشجوهای دندون 90 درصد راضین و برعکس دانشجو های پزشکی 90 درصد ناراضین واقعا دلزده میشم ...

آره پزشکی قبول شد دولتیوالا رتبه اش و نگفت چقدر بودتا چه رتبه ای قبولی داره شیراز؟

رتبه ی خیلی خوبی میخواد
قطعا زیر هزار بوده
حالا دقیق دقیق رو نمیدونم
ولی رتبه زیر 700.600

راستش من هر دو رشته رو برم قصدم تخصص هست(کلا تحصیل بلند مدت ..)بیشتر علاقه برام اولویت هست ولی زمانی ...

خب اینم در نظر بگیر که دندون فقط تو فیلد دهان و دندانه حتی وقتی که تخصص بخونی ولی پزشکی اینطوری نیست

ولی خب از خیلی جهات دندون بهتره در کل اگه بخوایم مقایسه کنیم

دیگه خودت باید قشنگ بشینی فکر کنی که کدوم برات مناسب تره

من امسال قبول شدم و نیمسال دومم یعنی هنوز پامم ب دانشگاه باز نشده فک نکنم بتونم راهنمایی خاصی کنم . ...

ممنون ازت گلم
اگر دوست داری میگی کجا قبول شدی و اینکه ترازت چقدر بود؟

خب اینم در نظر بگیر که دندون فقط تو فیلد دهان و دندانه حتی وقتی که تخصص بخونی ولی پزشکی اینطوری نیست ...

من بیشتر جراحی دوست دارم ...
خیلی فکر کردم با خودم گفتم امسال برم دندون (اگر قبول بشم) بعدش اگر پشیمون شدم نهایتا جراحی فک و صورت میخونم ... چون این رشته خیلی شبیه پزشکیه
و در کل فکر میکنم دندون کم ریسک تر از پزشکیه ... نظر شما به عنوان یه دانشجو در این حیطه چیه؟
ممنون از راهنماییت عزیزم

خب ذاتا پزشکی عمق علمیش بالاتر از دندون هست .. خودم هم فکر میکنم از نظر پرستیژ پزشکی خیلی بالاتره ول ...

شما ترکی؟

چون کلمه ذاتا بیشتر ترکا استفاده میکنن

هر چه از دوست رسد نیکوست...
من بیشتر جراحی دوست دارم ...خیلی فکر کردم با خودم گفتم امسال برم دندون (اگر قبول بشم) بعدش اگر پشیمو ...

ببین من خودم از اول که رفتم تجربی به عشق پزشکی بود حتی تا سال کنکور نظرم همین بود

ولی وقتی بیشتر تحقیق کردم و تو اشناهامون هم دندونپزشک داریم هم پزشک وضعیتشونو دیدم با اینکه علاقم به پزشکی بیشتر بود ولی هدفم رو گذاشتم رو دندون

دندون از خیلی جهات بهتره به نظر من

ولی خب من متاسفانه رتبم به دندون روزانه نخورد