2777
2789
عنوان

کدوم رشته پرستیژش بیشتره

3085 بازدید | 129 پست

راستش از نظر مالی و غیره اصلا برام مهم نیست ..
صرفا دوست دارم از لحاظ شان اجتماعی و به قولا پرستیژ نظر عموم مردم رو بدونم ...

پارسال رتبم 2000 شد( دقیق نمیگم شناسایی نشم)
پشت موندم برای دانشگاه شیراز ( خودم شیرازی نیستم ...)

نظرسنجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ رشته ای پرستیژ پزشکی رو نداره الانو نبین چندساله دندون ترند شده

خب ذاتا پزشکی عمق علمیش بالاتر از دندون هست ..
خودم هم فکر میکنم از نظر پرستیژ پزشکی خیلی بالاتره ولی از طرفی پزشکی رشته تک بعدی هست که باید تماما وقتتو بذاری براش و من روحیم چند بعدیه( در کنار درس . موسیقی . ورزش و غیره باشه ...)
هدف پارسالم پزشکی شیراز بود ولی امسال خیلی خیلی دلزده شدم نسبت بهش و دارم تغییر فکر میدم به دندون

من شیرازم یکی از آشنا ها دندون با رتبه 300 و خورده ای دانشگاه آزاد آورد دولتی هم نه

بله اطلاع دارم
شیراز قبولی هاش خیلی سخته
دیگه امسال اگر شیراز نیارم شهر خودمو میزنم
شما شیرازی هستی؟

خب ذاتا پزشکی عمق علمیش بالاتر از دندون هست .. خودم هم فکر میکنم از نظر پرستیژ پزشکی خیلی بالاتره ول ...

اگه روحیت اینجوریه ک دندون و دارو بیشتر مناسبته.دندون رشته واقعا خوبیه مخصوصا تو سنین پایین

آه له له له آه له لاس

اگه روحیت اینجوریه ک دندون و دارو بیشتر مناسبته.دندون رشته واقعا خوبیه مخصوصا تو سنین پایین

احساس میکنم شما خودتون دانشجو علوم پزشکی هستید . اگر امکانش هست یکم راهنماییم میکنید؟
چند روزیه ذهنم اشفته شده و اصلا نمیتونم تمرکز کنم . مدام میگم این افکار رو بذار برای زمان نتایج و انتخاب رشته
ولی باز نمیشه ....

من خودم دانشجوی پزشکی ام ولی از خیلی جهات دندون بهتره و حالا که با این رتبه موندی پشت حتما برای دندون بخون

من خودمم شیرازی ام امیدوارم اگه شیراز قبول شدی بهترینا برات اونجا پیش میاد

و اینکه یکی از اشناهامون پارسال با پونصد و خورده ای دندون شیراز قبول شد

کلا شیراز زیر ۶۰۰ دندون میگیره

من خودم دانشجوی پزشکی ام ولی از خیلی جهات دندون بهتره و حالا که با این رتبه موندی پشت حتما برای دندو ...

مرسی از راهنماییت عزیزم
و امیدوارم بتونم شهر زیباتون قبول شم
راستش من روحیم خیلی به پزشکی میخوره ...
از این بابت میگم که کلا محیط بیمارستان رو دوست دارم . کم خوابم و شب زنده داری رو دوست دارم( برای شیف شب) . میتونم تو شرایط های اضطراری موقعیت رو مدیریت کنم و غیره .....
اما از جهتی درس های حفظیم خوب نیستن(حل کردنی بهترم) و پزشکی سالیان سال دروس حفظی داره و دندون عملی تره و ....
واقعا دچار سردرگمی شدم و این باعث شده چند روزیه افت درسی داشته باشم چون استرسم رو برده بالا

مرسی از راهنماییت عزیزمو امیدوارم بتونم شهر زیباتون قبول شمراستش من روحیم خیلی به پزشکی میخوره ...از ...

بیین اولویتت چیه؟

علاقه هست درامد هست یا چی؟

دوست داری زودتر تموم کنی بری سر کار و درامد خوب و... یا میتونی کلی سختی رو تحمل کنی با مدت تحصیل زیاد

اینارو با خودت مشخص کن اول

از لحاظ جایگاه اجتماعی خیلی فرقی ندارن واقعا

درگیر پرستیژ و کدوم بهتره قبل کنکور بخوای بشی باید فاتحشو بخونی .طبق تجربه تا بعد کنکور گوشی رو بریز دور .نی نی سایت هم جای جالبی نیست برای سوالت .الان دندون .. ده سال دیگ فرق میکنهچون پزشکی گسترده تر و البته دیربازده تره

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

سلام بچه ها امسال یکی از اقوام ما پزشکی شیراز قبول شد ولی گفت ترم بهمن میریم دانشگاهمگه ترم اول از م ...

سلام عزیزم
هم ترم مهر هست هم ترم بهمن
خیلیا ترم بهمن میزنن ( برای استراحت)
البته دندون شیراز ترم بهمن نداره اما پزشکیش داره ...
خوش به حالش چون شیراز رتبه خیلی خوبی میخواد