2777
2789
عنوان

چرا دخترها ازم بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 142 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من که خب بخت و اقبالم خوابیده ( البته منظورم رابطه ی حلال هست ، جلوی حرام رو نمیگیره جلوی حلال ...

عزیزم بیخیال این چیزارو، اصلا به فرض که همه این کارا هم کرده باشن چقدر بها میدید به این مسائل🤦🏼♀️

انرژی و نیروی الهی درونت از هر طلسم و دعایی قویتره تمرکزتو روی خودت بزار زندگیتو بساز بهترینا به سمتت جاری میشه

اگرم خاستی بگو حفاظ برات بزنن که هیچی روت اثر نکنه زیادم پیگیر اینکه برات طلسم و جادو کردن نباش

یا هم ی طلسم قوی شیطانی بزن زندگیشونو سیاه کن که اینو توصیه نمیکنم چون شاید بخوان تلافیشو بدتر سرت در بیارن گیر ی چرخه بی پایان میشی

تو ایران این چیزا زیاده خیلی مردم مراجعه به دعانویس دارن برا فک و فامیلا زندگیاشونو خراب کنن بخاطر همین ممکنه حتی ن کسی کاری کرده برات ن چیزی و اینارو مثلا دعانویس کرده باشه تو ذهنت تو هم باور کرده باشی شاید باورپذیر و زود باوری برا همین هی پول به دعانویس دادن چیزیو قرار نیست درست کنه

امیدوارم موفق باشی

۱۸بنظرت داستان من چیه واینک میگن طبیعیه هرخونه ای جن داره و... یکی بهم گفت خیلی چشم روته

جن با چشم نمیاد

از هر ۱۰۰۰۰ مورد ، ۹۹۹۹ تاش با جادو میان ( ینی موکل طلسمیه که زدن ) ، فقط یکیش با میل خودش میاد اونم بسیار بسیار به ندرت پیش میان ( میتونم بگم نزدیک به صفر )

من ویدئوهای تو یوتیوپ و تو نی نی سایت تاپیک چندین کاربر مثل خودم رو دنبال کزدم میتونم بگم تمامیه اون جن ها با طلسم اومدن ( اونا بیکار نیستن برن و بیان ، اون موکل های جادو هم اسیر و به تسخیر جادوگر دراومدن

جن با چشم نمیاد از هر ۱۰۰۰۰ مورد ، ۹۹۹۹ تاش با جادو میان ( ینی موکل طلسمیه که زدن ) ، فقط یکیش با می ...

عزیزم چن سال پیش بوده من شاید ۱۵ بودم خونه تنها بودم تو روز روشن راهرومون ب اتاق وصله اومدم ردشم یهو ته راهرو ی بزایستاده باگوشواره دیدم جیغ زدم همونجا غیب شد ۱ ثانی ه نشده فک میکردم توهمه تامدت ها

عزیزم اگ میتونی راهی پیداکنی ک بادلیل ثابت کنه ب بقیه خیلی خوب میشه مثلا فیلمی چیزی ازشون

این دستور ها رو از کاربرای نی نی سایت یاد گرفتم

باز سرچ کردم چنتا تاپیک دیگه هم اومد که نتیجه گرفته بودن

زیارت عاسورا و علقمه و معراج رو انجام دادم و نتیجه داده ( نیتم ۷ روزه بوده ،روز چهارم خونسون دعوای ناموسی بدی افتاد و نادرش ۷ ماه آواره شد ) ، بقیشم میخوام انجام بدم

این دستور ها رو از کاربرای نی نی سایت یاد گرفتم باز سرچ کردم چنتا تاپیک دیگه هم اومد که نتیجه گرفته ...

عزیزم فامیل دارم یعنی خیلی بدجنسن هربار منو میبینه درمورد درس خوندنم میپرسید بهش میگفتم میخونم سرشو مینداخت پایین اخم میکرد بنظرت میتونه اون باشه کاری کرده باشه واینم بگم من خیلی موقعا نزدیکای مغرب یا مغرب حموم کردم وکلی مشکل روحی مث وسواس وازدست رفتن میل جنسی واسم پیش اومد

عزیزم اگ میتونی راهی پیداکنی ک بادلیل ثابت کنه ب بقیه خیلی خوب میشه مثلا فیلمی چیزی ازشون

بابا میرن سنگینترشو میگیرن

اینا مرحله ی آخر رفتن سراغ جادو ( مخفیانه س ، پاشونم وسط نیست ظاهراً )

وگرنه قبلش تو برنامه هاسون مزاحمت های تلفنی ، تجاوز ، تصادف ساختگی ، اسید ماشی بود ( هنه ی اینا قابل پیگیری قضایی هست ، به جز جادو که اونم خدایی دستشون رو سد

عزیزم چن سال پیش بوده من شاید ۱۵ بودم خونه تنها بودم تو روز روشن راهرومون ب اتاق وصله اومدم ردشم یهو ...

میفهمم

موکل سحرربوده به شکل بز

من گربه سیاه بزرگ دیدم اندازه ی شیر ،

مرد قد کوتاه سم دار

خواب عنکبوت ، سوسک ، گربه ی سیاه ، مار ، سگ ، ( جدا جدا دیدم ولی در همشون حمله میکردن

یه استادی تو اینستا میگفت اگه خواب حیولنات دیدین که دارن برای خودشون زندگی میکنن یا از کنارتون رد میشن که خب خوابه ، ولی اگه حمله کنن ، چنگ بزنن ، نیش بزنن ینی طلسم شدین

ما ترکیم صب خواب یه جن میدبدم ( مرد بود ولی تو خواب حس میکردم جنه ) بهش گفتم چرا تو خونمون ترکی حرف میزنین ، ترکین گفت نه به ما ماموریت دادن ترکی حرف بزنیم ما همه ی زبانها رو میدونیم

عزیزم فامیل دارم یعنی خیلی بدجنسن هربار منو میبینه درمورد درس خوندنم میپرسید بهش میگفتم میخونم سرشو ...

ممکنه کار اون باشه ( وضع نت که درست شد تو سرچ گوگل بنویس : کشف مطلب با سوره ی همزه دایی ابراهیم : ( یه کاربری یادم داد میخواستم سرچ کنم که نت ها قطع شد ، مبگفت خریدار جادو ، جادوگر ، محل دفن جادو همه رو تو خواب دیدم 🤗🥰

عزیزم فامیل دارم یعنی خیلی بدجنسن هربار منو میبینه درمورد درس خوندنم میپرسید بهش میگفتم میخونم سرشو ...

نه اینا تو روبرو خیلی خوش برخورد و مبادی آداب و مثلاً خیرخواه بودن و همیناش باعث شد دستشون دیر رو بشه اونم خدایی شد ( مثل ماری که ظاهری زیبا اما داخلش زهر کشنده داره