2777
2789
عنوان

چرا دخترها ازم بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 141 پست

خواهرانه:استایلت و قیافت چطوریه،رفتارت چطوریه

شاید خودت فکر میکنی نرمالی

شایدم تصورته صرفا ک اونا از تو بدشون میاد

تا حالا پیشنهاد دادی ک رد شه؟

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر متلک بگه؟ 🤧😂😂😂مثلا فکرشو بکن دختر سر کوچه بشینه تسبیح صورتی بچرخ. نه پسر رد بشه بگ قنارییی ...

دیدم یه دختره بم جفت جون چه لبایی حالا مدرسه ای بودا خجالت کشیدم 😬😬لهنتی اسم کاربریت فقط😂😂

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیا بغلم مهربونم❤️🫂❤️

پسره اسمشو نمیبینی😑😑🤣

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

در اینکه اونها رفتارشون اشتباهه هیج شکی نیست

پس برای ادم های اشتباهی تلاش نکن

الان سنی نیست که دخترا جذبت بشن حالا به دلیلی یا همون حالات نجوونانتو داری یا جثه ات هنوز ریزه میرس یا استایلتو پیدا نکردی ولی هرجیکه هست فعلا وقت عشفچق و عاشقیت نیستبرو روی خودت کار کن ورزش کن کلاس برو اینطوری هم اعتماد له نفست میره بالاتر هم مرکز تفکرات خودت میشی و هم میتونی توجه بقیرو جذب کنی

دختر متلک بگه؟ 🤧😂😂😂مثلا فکرشو بکن دختر سر کوچه بشینه تسبیح صورتی بچرخ. نه پسر رد بشه بگ قنارییی ...

اتفاقا دخترا تیکه انداختنشون چند برابر پسراس

منتها تنها که باشن ساکت و مظلومن

اما خدا نکنه توی کوچه به یه اکیپشون برخورد کنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده