2777
2789
عنوان

هلیای‌ تاپیک پربازدید هستم توضیحات

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 33 پست
کنکورت چرا کم تراز داده

ریاضی فیزیک ضعیف

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درصد هام از این پایین تر بود ۹۹۰۰ اوردم

چند بود درصدات

من یکمی رند کردم

زمین هم خیلی کم زدم

مثلا شیمیم ۶۸ بود

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

تاپیک قبلی تو نخوندم اما اگر پدرت شرایطش رو داره باهاش صحبت کن بده چیزی نیست بهش بگو از ترم دو ...

دیگه تموم شد واسم

۵۰ درصد آرزوی منه 💔

ریاضیم ۵۰ نیست خوشگلم

حدودا ۳۰ شد

و اینکه نهاییتو بترکون

دیگه تموم شد واسم

پس بهش فکر نکن پرقدرت بخون مطمئن باش خدا برات برنامه های بهتری داشته

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

سلام و درود یه نکته ای که وجود داره من درکتون میکنم چون شرایط سختی در زندگی داشتم ولی نکنه ای که هست شما از کسی حتی پدر خودت نمی تونی توقع داشته باشین که حتما تمام توانشون رو برای رشدتون بزارن و تا زمانی که به جای دیگران خودتون رو مسئول شرایط ندونید درست نمیشه کرد این شرایط رو باید بیشتر و بهتر درس میخوندید(اگر هم تو ذهنتونه که این کسی که پیام داده نمی دونه چقدر سخته باید بگم میدونم و انجام دادم اینکارو که زیر سایه کسی نباشم)در کل بدونید زندگی پر از چالش و سختی هست و این تازه شروع زندگی شماست اما همین چالش ها جذابش میکنه اگر با دید درست بهش نگاه بشه من فقط به این دلیل اکانت ساختم که برادرانه همین مطلب رو بهتون بگم

نهایی من ؟ اگر بخوای برات کارنامه میفرستم زیست و زبان وحشتناک بهم ضربه زد و من حتی یه دونه ۲۰ نداشتم

سلام عزیزم من خیلی برات ناراحت شدم میدونم چقد پشت کنکور سخته و .

ولی خواهش میکنم افسرده نشو و بخون برات دعا میکنم و کاملا حق با شماست

مادرت نتونست پدرتو راضی کنه ؟

@arezoo6969

ضامن میخواد فک کنم فقط ۱بار، هر ترم یا هر سال میتونی بگیری

قسطاشم کمه و طولانی حتی تا بعد از تموم شدن دَرست

من نگرفتم ولی فامیلامون از آزاد پیام نور و ملی گرفتن، البته ملی پولو میدن به خودشون پیام نور و ازاد فک کنم میره بابت شهریه

فقط یه وقت معین داره

@موخرمایی1990

چه شغلی اونوقت که بتونه هزینه پزشکی آزاد رو بده؟ از طرفی چطوری هم درس بخونه اونم پزشکی هم کار کنه!!

دیگه یه چیزهای سخته،دخترخاله ام مامایی میخوند کمک دکتر زنان زایمان بود ۳روز در هفته ۱۵ میداد اونم فقط عصر

حالا شاید ایشونم در رابطه با شغلش جایی پاره وقت کار پیدا کرد

@asal252525

واااام؟🤣🤣🤣اصلا میام نی نیسایت که نظرهای دنیای پنبه ای و گوگولی شما دختر کوچولوها رو بخونم
خیلی خوبه دنیاتون انقدر پاک و بی دردسره

کجاش عجیبه؟ دوستام خیلیاشون وام دانشگاه گرفتن

@asal252525 واااام؟🤣🤣🤣اصلا میام نی نیسایت که نظرهای دنیای پنبه ای و گوگولی شما دختر کوچولوها رو ب ...

ترمی ۱۳۰ میلیون وام گرفتن؟

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

دیگه اونو نمیدونم چون خودم نگرفتم ببینم کل شهریه اس یا کمک هزینه اس

بله متوجه ام درجریان نیستین

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید