2777
2789

عزیزان من ۳۲۰۰ منطقه ۱ شدم

سهمیه و چیزی هم نداشتم

این رتبه منطقه بود نه کشوری

درصد ها زیست و شیمی ۷۰ ریاضی ۳۰ فیزیک ۵۰ تراز کنکور حدودا ۱۰ کا ( کمتر از ۱۰ کا )

نمره ها دینی شیمی ۱۹.۵

ریاضی فیزیک ادبیات عربی ۱۹

زیست ۱۸ زبان ۱۸.۵

مشاورم دلیل اینکه رتبم این شکلی شد رو گفتن زیست و زبان نهایی خیلی کشیده پایین منو و اینکه ۲۰ نداشتم هم به شدت بهم ضربه زده و گرنه زیر ۱۵۰۰ شده بودم دانش اموز فرزانگان بودم انتخاب رشته من به این صورت بود فقط پزشکی های روزانه و پردیس های اطراف محل زندگیم رو زدم

به دلیل نگرانی های پدر و مادرم که دور نشم ازشون

تعهدی خودم نخواستم

اجازه رشته های جز تاپ هم نداشتم

آزاد هم نداشتم که رفت پربازدید

اینکه انقدر راجب کنکورم میپرسید تو همین سایت حتی تو همین تاپیک من پر بود از رتبه برتر های زیر ۱۰۰۰

به نظرم این افراد خودشون الگوی بهتری هستن چون من خودم ازشون کلی سوال پرسیدم

دلیل این تاپیک هم این بود که تو خصوصی پرسیده بودید

خیلی وقت گیر بود به تک تک پاسخ بدم

این تاپیک رو زدم که یه بار به همه گفته باشم

منم صبح دلم گرفته بود و گرنه خودم هم ناراحتم پشت سر بابام بد حرف زدم

موفق باشید 🌸🩵

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

لطفا درخواست دوستی هم ندید

هر چی لازم بود اینجا گفتم

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

الان هم پشت موندم و درس میخونم

لطفا برام آرزوی موفقیت کنید

ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تراز بالا میده ها من کارنامه دیدم ۱۰۵۰۰ به بالا داده بود

نهایی من ؟

اگر بخوای برات کارنامه میفرستم

زیست و زبان وحشتناک بهم ضربه زد

و من حتی یه دونه ۲۰ نداشتم

عزیزم شهریه ش چقدر بود مگه ؟ ترمی چقدر

تیپ ۱ حدودا ۱۱۰ الی ۱۳۰ ترمی

تیپ ۲ کمتر

تیپ ۳ که کمترین هست ۸۰ ترمی

سالی ۲ ترم هست

روزی چند ساعت میخونی؟

الان ؟

۱۲ اینا

تیپ ۱ حدودا ۱۱۰ الی ۱۳۰ ترمیتیپ ۲ کمتر تیپ ۳ که کمترین هست ۸۰ ترمیسالی ۲ ترم هست

تاپیک قبلی تو نخوندم اما اگر پدرت شرایطش رو داره باهاش صحبت کن بده چیزی نیست بهش بگو از ترم دو و سه میرم سرکار یکم خودمم کمک میکنم البته اینم بگم خرج کتاب و اینا هم داری هزینه های جانبی ولی بازم چیزی نیس

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

نهایی من ؟ اگر بخوای برات کارنامه میفرستم زیست و زبان وحشتناک بهم ضربه زد و من حتی یه دونه ۲۰ نداشتم

نه کنکور رو دارم میگم درصد خوبی زدی تراز کم داده بهت این درصدا کم کم ۱۰۵۰۰ تراز داره

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

با خواندن این تاپیک من چقدر ناامید شدم یعنی چطور آخه با این درصد های خوب ۳۰۰۰ شدی؟

پس منی که پایه ام انقد ضعیفه امسال چه غلطی کنم 😭 یعنی مطمئن شدم اونی که میخوام نمیشه تازه من رتبه پارسالم هم افتضاح بود