2777
2789
عنوان

شب اول قبر

103 بازدید | 14 پست

یه مادر بخاطر سرطان الان فوت کرد، کمتر از ۳۰ سال بود . لطفا هرکی دلش خواست و میتونه براش دعا ، یاسین ، صلوات بخونه و بفرسته . فردا هم شب اول قبرشه هرکی تونست نماز بخونه. برای ارامش دختر کوچیک و شوهرش دعا کنین🖤دعا کنید براش در ارامش بره بخاطر دخترش میدونم که نمیتونه از این دنیا دل بکنه😭

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ببخشید اینجا پیام میذارم. اون تاپیک قفل شد. این رو نوشتم اینجا کپی میکنم

اهان ممنون توضیح دادی.

بعضیام شاید خسیس هستن مثلا مادرشوهر سنش رفته بالا ولی اصرار داره خونش مهمونی بگیره و حاضر نیس یه تومن بده یه خانمی تو محله بیاد ظرفارو جا به جا کنه. اونوقت از عروسای بیچاره انتظار داره. حالا این عروسام خودشون دیسک کمر و هزارتا بدبختی دارن باید عزا بگیرن که باز این مادرشوهر مهمونی گرفت و نمیشه نرفت.

عزیزم از حرف زدن باهاتون لذت بردم واقعی.

عزیزم ببخشید اینجا پیام میذارم. اون تاپیک قفل شد. این رو نوشتم اینجا کپی میکنماهان ممنون توضیح دادی. ...

خواهش میکنم .

درسته حق با شماست

منم خیلی لذت بردم ممنون وقت گذاشتین☺️

سلام عزیزم تو اون تاپیک جواب ندادم که جو تاپیک بهم نریزه دیگه اومدم تاپیک خودتون

سوالی دارید در خدمتم♥️

روح عزیز از دست رفته اتون هم شاد باشه😘

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

سلام عزیزم تو اون تاپیک جواب ندادم که جو تاپیک بهم نریزه دیگه اومدم تاپیک خودتونسوالی دارید در خدمتم ...

سلام ؛ خواهش میکنم بله متوجه ام

ممنون اینجا پیام دادین ؛

گفتین در مورد امام زمان خواب دیدین . راستش من یه خوابی دیدم دو هفته است خیلی مشوشم به هم ریختم اصلا . پیام شوا رو دیدم تو تاپیک پر بازدید گفتین قبلا خوابشون رو دیدین. میخواستم برم از یه روحانی بپرسم ولی گفتن اگر با کسی که میشناستت در میون بزاری دیگه خواب نمیبنی . نمیدونم خوابی که دیدم ساخته ذهنم بود چون چند مدت ناراحتم روحم در اذیته ؛ یا واقعا ایشون رو دیدم تو خوابم . خیلی واقعی بود .یه چیزی بهم گفتن فکرم درگیره نمیدونم چه جوری تعبیرش کنم ، شما میتونی راهنماییم کنی از کجا متوجه شدین ایشونم تو خوابتون؟

سلام ؛ خواهش میکنم بله متوجه ام ممنون اینجا پیام دادین ؛گفتین در مورد امام زمان خواب دیدین . راستش م ...

من تو اون تاپیک هم گفتم خواب صادقه نمیبینم ولی خب بازم این خواب ها حس خوبی بهم میده

تو یه مکان خاکی من و یه عده رو ردیف کردن گفتن وایسید امام زمان میخواد بیاد حاجتتون و بده بعد اخرش یه پسر جوونی رو دیدم که مطمئنم ساخته ی ذهن و تصورات خودمه و امام زمان اون شکلی نیست

شما چی دیدی ؟

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

من تو اون تاپیک هم گفتم خواب صادقه نمیبینم ولی خب بازم این خواب ها حس خوبی بهم میده تو یه مکان خاکی ...

نمیدونم اینجا گفتنش درسته یا نه . من یه مشکلی داشتم .خیلی ناراحت بودم نماز خوندم برای یکی از اماما نمیدونم کی فقط از سر ناراحتی خوندم و خوابیدم ، خواب دیدم یه اقایی گریه میکنه با لباس مشکی که انگار عزادار بودن. خیلی محزون و سوزناک . جوری که خودم هم گریه ام گرفته بود بهم گفت ما از ناراحتی شما ناراحت میشیم . این جمله و لحن الان چند مدته صبح و شب تو سرم میچرخه . بعد دو نفر بهم گفتن اون اقا امام شما هست . اسم ایشون رو هم گفتن . نمیدونم از من ناراحتن یا من اون روز برای مشکل خودم ناراحت بودم و حالا وقایع اون روز کشور هم روش خیلی ذهنمو درگیر کرده بود . هی میگم نکنه مغزم خودش اینو ساخته تا اروم بشه🥲

من تو اون تاپیک هم گفتم خواب صادقه نمیبینم ولی خب بازم این خواب ها حس خوبی بهم میده تو یه مکان خاکی ...

خوش به حالتون چه حال خوب کن .کاش منم همچین خوابی ببینم حاجتمو بدن . حتی خواب الکی هم باشه راضیم🥲

نمیدونم اینجا گفتنش درسته یا نه . من یه مشکلی داشتم .خیلی ناراحت بودم نماز خوندم برای یکی از اماما ن ...

اره احتمالش هست بخاطر شرایط روحی خودتم بوده باشه ... ولی چقدر غم انگیز بود 😢

خوش به حالتون چه حال خوب کن .کاش منم همچین خوابی ببینم حاجتمو بدن . حتی خواب الکی هم باشه راضیم🥲

ان شاء الله بزودی حاجت روا باشید ♥️

مرسی همچنین شماممنون وقت گذاشتین

خواهش میکنم منم لذت بردم ♥️