2777
2789
عنوان

توروخدا پول به بچه نمی‌دید بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 221 پست
خب مگه تو درسا هم فرق میزارن شاید کنکور رد شن ولی فکرنکنم نمره بدن که واحدارو پاس کننراستش من اصلا س ...

نمره نمیدن

نمره حداقل قبولی و مشروطی برای اونا دو نمره پایین تر از بچه های دیگه هست

همون 2 نمره تو پزشکی یعنی خدا ساعت درس خوندن

والا عنوان تاپیک درباره بچه آوردن بود نه پزشکی

پیرو تاپیک پزشکی خوندن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینا باعث خشم اون دختر شده دیگه حالا همین کاربر ها پدرشوهرشون یه قرون به اون یکی برادر کمک کنه به ...

بله دقیقا .حالم بهم خورد از بعضی نظرات اون تاپیک و این .چطور میتونی تو چشم بچه ات نگاه کنی د بگی برام بی ارزشی .بعد پیر شدی کی میخواد برسه انتظارتشون از بچه سر به فلک میشه .خدایا حالم از مادر بودن و پدر بودن و حتی انسان بودن بعضیا دگرگون میشه .یه جوری به دختر ۱۸ ساله حمله کردن و چرت و پرت گفتن ،هنوزم عصبیم .اصلا به فرض اسی اشتباه میکرد چرا بهش توهین میکنین به یه بچه .یکی بهش گفت تنگ کن بشین بخون .آخه این ادبیات در شان یه خانم هست تویی که دهنت انقد نجسه دارنطرت مهمه مگه ،مگه انسان هستی اصلا .

شهریه پزشکی آزاد چقدره مگه؟

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه از استرس دارم نابود میشم میتدسم خفه بشه یا خون به مغزش نرسه مثل دخترم بشه زبونم لال😭یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذاردبلکه دست از سر آزردن ما برداردچه خطایی مگر از جانب ما سر زد کهدائما درد و بلا بر سر ما می بارد ؟جای ما کوه اگر بود ، فرو می پاشیدآه ... درباره ی ما درد چه می پندارد ؟!شده یک دلخوشی ساده بخواهیم و فلکداغ یک خنده به روی دلمان نگذارد؟!بس که رنجیده شد از خاطرش ایمانش رفتآنکه میخواست خودش را به خدا بسپارد ...

دوستان بازهم میگم اگه هنوز اون از خودگذشتگی

نه فقط مالی ،جسمی روحی و ....ندارید ،تصمیم به والد شدن نگیرید

شما وقتی یه تیکه از وجود خودتون رو به دنیا میارید دیگه خودتون باید برید اولویت دوم و بچه بشه اولویت اول و اصلیتون

چون اون بچه با خواست شما به دنیا اومده نه خودش

همینکه تلاش بکنید ولی موفق هم نشید جای تقدیر داره

نه اینکه گوشه رینگ بشینید و تسلیم بشید بگید من وظیفه ای در قبال بچه ام ندارم

ایشالا همتون پدرومادر های خوبی باشید و نسل بهتری حداقل تحویل جامعه بدید🌸🌸

نمره نمیدن نمره حداقل قبولی و مشروطی برای اونا دو نمره پایین تر از بچه های دیگه هست همون 2 نمره تو پ ...

خب مثلا پزشکی آزاد با پول نمره نمیخرند ؟؟

خوب هم میخرن با پول پدرشون فقط سهمیه ایی هارو نبینین به خدا حداقل اون بیچاره پدر بالاسر ندارن یا پدر اعصاب ضعیف دارن یا معلولیت دیگه ولی به این پولدارا که با پول پدراشون همه جا رو گرفتن منم منم هم میکنن سکوت میکنین اون خانم هم به نظرم پدرشون خیلی کار خوبی کزدن بچه باید حداقل ترین عرضه رو داشته باشه یانه

در آخر هم آرزوی موفقیت برای همه کنکوری های و همچنین اسی اون تاپیک دارم

درستون رو بخونید مستقل بشید دستتون بره تو جیب خودتون تا درآینده محتاج هیچ کسی نشید

بهترین هارو آرزو دارم براتون ❤️

خب مثلا پزشکی آزاد با پول نمره نمیخرند ؟؟خوب هم میخرن با پول پدرشون فقط سهمیه ایی هارو نبینین به خدا ...

من واقعا باهاتون صحبتی ندارم چون حس میکنم توهین به شعور خودمه

ولی خانم شما حق الناس سنگینی میاد به گردنت بابت تهمت ناروایی که میزنی

اتفاقا چه بسا به خاطر اینکه پول بگیرن به خاطر واحد ها از بچه ها ،سعی کنن هی نمره ندن و بندازن

زهی خیال باطل که نمره بدن

خدا هداییتون کنه

من رو ناراحت کردید