2777
2789
عنوان

توروخدا پول به بچه نمی‌دید بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2984 بازدید | 221 پست
اره من حس میکنم اسی بیشتر از همین ناراحت شده تا اصل اینکه نرفته دانشگاه!چون مثلا منم میدونستم پدرم ا ...

افرین

چند سالته عزیزم؟؟ حرف من رو کامل متوجه شدی

اونوقت یه ساعته دارم اینجا نطق میکنم تهش بهم میگن غربزده

افرین چند سالته عزیزم؟؟ حرف من رو کامل متوجه شدیاونوقت یه ساعته دارم اینجا نطق میکنم تهش بهم میگن غر ...

۱۸

خب واضح گفتی ب نظرم اونایی ک بحثو میبرن ب حاشیه عمدا خودشونو زدن ب نفهمی😂

Intj- 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خانم تو تاپیک اولش گفته که جریان کمالکرایی باعث شده نره رشته دیگه و از پزشکی متنفره و عاشق دندون ...

اون خانم نخونده دیگه الان هم دوره های اون خانم دارن پزشکی دانشگاهای تاب میخونن پس تلاش نکرده به امید پول پدرشون و صدرصد پدرشون به دخترشون ایمان نداشته که ادامه میده و میدونسته دخترش کم میاره منم مادرم میدونم پسر یا دخترم چقدر توان دارن

بعدش زمان ما کتابا سخت تر حجیم تر بود والبته تعداد خیلی زیاد رقابت ها زیاد اصلا فجیع دهه ۷۰ هستم

نمیشه یک طرفه قضاوت کرد معمولا بچها والدینشون و درک نمیکنن .استارتر اون تاپیک میگه بابام داره در صو ...

آره بنده خدا نداره .فقط ۱ میلیارد داده به برادرش عروسی بگیره ۵۰ تومن به مادرش که بره مسافرت .عمو و مادربزرگ واجب ترن

زمان ما سخت تر بود خانم من الان ۳۰ رو رد کردم الان یه خانم میشناسم بدون هیچ سهمیه داره مشهد پزشکی می ...

باشه شما صحیح میگید

فقط یه چیز اضافه کنم نمره قبولی و معدل قبولی سهمیه ای ها با بقیه دانشجوها متفاوته

اون خانم نخونده دیگه الان هم دوره های اون خانم دارن پزشکی دانشگاهای تاب میخونن پس تلاش نکرده به امید ...

بابا اصلا اون خانم حرفای اون تاپیکش با تاپیک اولش زمین تا آسمون فرق داره

تو تاپیک اول به جوری منم منم میکنه که فیزیو دارو و پزشکی در شأن من نیست و من اصلا از پزشکی متنفرم و اینا من هدفم دندون تهران و نهایت شیرازه و از این حرفا

او تاپیک آخر گریه وزاری که حلال نمیکنم نداشت برم پزشکی آزاد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اسی چرا تاپیک زدی کم حرص خوردیم اونجا .باز بیان اینجا اراجیف میگن

وای به خدا فشارم رفت بالا

ایران کلا درست نمیشه

یارو اومده بهم میگه غرب زده

چه ربطیییییی داره

غرب دانشگاه آزاد اسلامی داره؟؟؟؟

۱۸خب واضح گفتی ب نظرم اونایی ک بحثو میبرن ب حاشیه عمدا خودشونو زدن ب نفهمی😂

والا راست میگن عقل و شعور به سن و سال نیست

یه ساعته دارم به یه زن 30 40 ساله توضیح میدم باز نمیفهمه

آره بنده خدا نداره .فقط ۱ میلیارد داده به برادرش عروسی بگیره ۵۰ تومن به مادرش که بره مسافرت .عمو و م ...

همینا باعث خشم اون دختر شده دیگه

حالا همین کاربر ها پدرشوهرشون یه قرون به اون یکی برادر کمک کنه به شوهر اینا نکنه چنان قشون واویلایی راه میندازن که نگو

والا راست میگن عقل و شعور به سن و سال نیست یه ساعته دارم به یه زن 30 40 ساله توضیح میدم باز نمیفهمه

کلا بعضی ادما از ی سنی ب بعد عقایدشون ثابت میشه خودتو بکشی هم نمیتونی تغییرشون بدی

ب نظرم قفل کن و خودتو راحت کن.

Intj- 

باشه شما صحیح میگید فقط یه چیز اضافه کنم نمره قبولی و معدل قبولی سهمیه ای ها با بقیه دانشجوها متفاوت ...

خب مگه تو درسا هم فرق میزارن شاید کنکور رد شن ولی فکرنکنم نمره بدن که واحدارو پاس کنن

راستش من اصلا سهمیه ای هارو ندیدم حتی دوران مدرسه فقط میدونم تو کنکور میگفتن درصد بندی دارن از سد کنکور بگذرن دانشگاه رو میخوان چیکار کنن