2777
2789
عنوان

دعوای خیلی شدیدی کردیم🤦🏻‍♀️🥲شات میزارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 10015 بازدید | 166 پست
عزیزم برداشتت رو بذار رو این مبنا ک ایشون دلش برات تنگ شده

🫠🫠🫠خب چرا خرابش کرده؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

چقدر بی ادب و بی شخصیت که درمورد همجنس خودتون اینطوری صحبت میکنید. مقام مادر والا و باارزشه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم .. زدی؟ از مامانت بپرس ببین از کجا جور میکنه دوتا هم واسه تو جور کنهاینجوری بهم نریزی

حالا مادرت تو جور میکنه بسه

ماشاالله از اکبر ماشاالله اصغر

عمیقا بچه مشترک دست جمعی تعدادی زیادی از اهالی هستی

کاربری دو نفره

@niniyar

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

🫠🙁من خیلی حالم بده ب شدت دلتنگم از طرف دیگ ب شدت ناراحتمممم و دلخور

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بعضی ادما وقتی دلتنگ میشن عصبی میشن منم این مدلیم دل تنگ بشم مثل سگ پاچشو میگیرم

پس شما توی این نوقع سهی کن بیشتر حواست بهش باشه

با حق باتوئه کارتو ببر جلو بعدا که اخلاقش خوب شد گلایه کن

ولی هم شما خیلی دوسش داری هم اون با لجبازی خرابش نکن

الان تو جاده است پیام بده بگو با اینکه خیلی ناراحت و دلگیرم ازت اما مواطب خودت باش این طوری می یاد منت کشی

برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🌻💄

پسر عمته؟

اره

بعضی ادما وقتی دلتنگ میشن عصبی میشن منم این مدلیم دل تنگ بشم مثل سگ پاچشو میگیرمپس شما توی این نوقع ...

🫠🫠جواب نمیده میدونم فقط خودمو خورد میکنم

دوستش دارما ولی خب اصلا دلم نمیخاد بهش پیام بدم

الانم هوا بارونیه😭😭ببین اینقدر نگرانم

همیشه برای این نوع تاپیک ها ذکر کن که متاهل ها و عقد کرده ها جواب بدنالبته یسری از مجردادهم واقعا فه ...

ببین بخدا من خونه نبودم تایم استراحتش اصلا ی روزشو خودش اومد دنبالمممم🫠🫠🫠