2777
2789
عنوان

دعوای خیلی شدیدی کردیم🤦🏻‍♀️🥲شات میزارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 9973 بازدید | 166 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اومدم یونجه بدم ننت الان رسیدم ب طویله

ببین حروم زاده

اول اومدی گوه خوردی درمورد چیزی که بهت ربط نداشت

بعدش اومدی مستقیم توهین کردی

الان هم که جندگی موروثی خانوادگیتو هی داری تکرار میکنی

من مثل تو و مامیت نیستم

اینجا تاپیک یکی دیگس

موضوع هم یه چیز دیگس

تو یه تاپیک بزن

من اونجا بشورمت ارضا شی

سر چرت پرت بحث نکنین باهم من تاپیکاتو دیدم خیلی همو دوست دارید مشخصه😍😍😍 با این بحث و دعوا های الک ...

من خیلی ارجحیت دادم بخدا اون اینقدر شلوغش کرده

🫠خودش کوتاه نمیاد وخرابش کرده وگرنه منم دوستش دارم بخدا البته ب شدتتتتتت ناراحتم از دستش

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

همیشه برای این نوع تاپیک ها ذکر کن که متاهل ها و عقد کرده ها جواب بدن

البته یسری از مجردادهم واقعا فهمیده و با درکن.

اما یکسری ها بچه مدرسه ای هستن و نمیتونن درک درستی داشته باشن از این موقعیت و ممکنه حتی تا طلاق بکشوننت!

هردوتون حق داشتید طبق چیزی که من دیدم

اول اینکه همسرت موقع عصبانیت نمیفهمه چی میگه و حرفایی میزنه که قبلا زیاد بهشون توجه کرده

مثل اینکه چی خرجت کرده چی گرفته و غیره

و این یعنی هنوز پتوجه نشده که صفرتا صد تو دیگه با اونه و باید بدون منت این کارو کنه!

مورد دوم به خانوادت توهین کرده که این اشتباهیه که براحتی نمیشه بخشید.

مورد سوم نتونسته با صحبت عادی ناراحتیشو بیان کنه.

حالا اشتباهات شما

همسرت گفته کم خوابی داره و کم خوابی روی مردا با عصبلنیت و خشم نشون داده میشه وقتی میبینی اینطوره جوابشو نمیدادی میگرفت میخوابید بعد بیدار شدنش بهش میگفتی.

دوم اینکه به نظر شخص خودم بهتر بود وقتی تایم کاریش زیاده و یه تایمی استراحته حتما میرفتی میدیدیش.

مردا این مدل توجه هارو خیلی دوس دارن و خودتو بذار جای اون ببین توام روست داشتی ببینیش و دلتنگ میشدی یا نه.

در کل بحثتون خیلی شدید نبوده و با صحبت و بدون داد و رو در رو باهم خرف بزنید بدور از خانواده ها.

و کاملا براش باز کن که چرا نیومدی و بهشم در مورد توهیناش بگو و اصلااا طوری برخورد نکن که به خودش اجازه بده باز توهین کنه!!!