2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین سی‌چهل تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 4560 بازدید | 202 پست
مگه مجبوری پولی که برای زحمت کشیدی رو بریزی تو حلق یه نر؟من دوسال و نیم با یه نفر برا آشنایی بودم ا ...

من حساسم ابروم نره بخاطر اختلاف طبقاتی

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-

بالاتر توضیح دادمبرو تاپیک های قبلیم رو بخون میبینی من با یه اقای ۲۴ ساله در ارتباط بودم و مونده بود ...

اسی اشتباه نکن بین سه نفر 😂😂😂

منم ببر تو گزینه هات لطفا فقط من کادومو نقد میگیرم😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بگو کدوم کاربر فیکی ایلدا؟محدثه؟مادرزن؟نازنین؟

مادرزنم که دوباره فعال شده با یه کاربری جدید معمولا شبا میاد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بنگل خیلی گرونه و خیلی از مردها گوشواره استفاده نمیکنن

با حالت کنایه گفتم.دوست پسر کیلو چنده که بخوای براش طلا هم بخری .از شما بعید بود

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

عزیزم برو کل تاپیک هامو ببین اگر چیز ضد ونقیضی دیدی بیا اینجا شرح بده.خیلی عجیبه یکی با حقوق ۳-۴ ماه ...

۳٠دی ماه تاپیک زدی گفتی دوست پسرت۱۹سالشه بعدالان میگی۲۴سالشه

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

۳٠دی ماه تاپیک زدی گفتی دوست پسرت۱۹سالشه بعدالان میگی۲۴سالشه

پست بالایی هارو بخون این موضوع رو صدبار توضیح دادم

تاپیک های قبلیم رو بخونی متوجه میشی یه اقای ۲۴ ساله هم توی زندگی من بودن.

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-

عزیزم برو کل تاپیک هامو ببین اگر چیز ضد ونقیضی دیدی بیا اینجا شرح بده.خیلی عجیبه یکی با حقوق ۳-۴ ماه ...

شما خنده داری

همه کاربری هات تعلیق شده یهو این یادت اومده که شناسایی نشده

درضمن تو تاپیکای هم از آقا سپهر که 19 سالشه و 250 300 تومن درآمدشه دوست پسرته حرف زدی

نه دوست پسر 24 سالع

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مادرزنم که دوباره فعال شده با یه کاربری جدید معمولا شبا میاد

همه فیکا فعالان مطمینم فقط با فانتزی های جدید

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
با حالت کنایه گفتم.دوست پسر کیلو چنده که بخوای براش طلا هم بخری .از شما بعید بود

از من بعید نیست چون با دوست پسرم ازدواج کرده ام و دوست پسر برای من کیلویی گرونتر از طلا بود

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

من حساسم ابروم نره بخاطر اختلاف طبقاتی

آبروتو با این چیزا نمیره اصلا بهش فکر هم نکن.یه چیز معمولی بخر وگرنه تا آخرش باید تحت فشار باشی .در ضمن اگه قراره بخاطر همچین چیزی نظرش عوض بشه همون بهتر

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

جواب پست قبلیمو بده بیکار

دادم اتفاقا مریض فیک

متنفرم از شما ها که حتی عقده گشایی هاتون تو مجازی هم تموم نمیشه