2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین سی‌چهل تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 4550 بازدید | 202 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الآن میگه کات کردم با یکی دیگه امحالا صبر کن و ببین

چقد آدمای بیخودی هستن چسی تو جایی که کسی رو نمیشناسن واقعا نوبره

الان ببینی داره نون و رب سق میزنع این تاپیکو زده ها

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
برنامه نوبس نیستم

اها

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

عزیزم شما که ماراگاهییه نگاه به تاپیک های فبلیم بندازی میبینی یه اقای ۲۴ ساله هم بوده که راجبش حرف ز ...

سبحان الله دوگانه سوزی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دهنت سرویس این چی بود گفتی😂😂😂😂

برام عجیب بود با این کاربری 170 تا پست

رفتم دیدم احتمال 99 درصد از کاربرای دروغگو و معروف سایتمونه که فانتزی جدید ریخته

چقد آدمای بیخودی هستن چسی تو جایی که کسی رو نمیشناسن واقعا نوبره الان ببینی داره نون و رب سق میزنع ا ...

ولی خب خدا رو شکر

هنوز یک عده هستند توی این مملکت که پولداریشون به راهه

فقط ما بدبخت بیچاره هاییم که سگ دو میزنیم

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

من بابام میگفت سال ۸۸ یه دست کله پاچه ۲ هزار تومن میشد 🤣

آره ولی یادمه اونزمونا میرفتیم چیپس و پفک بخریم مردم عصبانی بودن که چرا چیپس شده ۵۰۰ تومن😂 قبلش ۲۵۰ بود

دوستم میگفت این چیه همش باده تا ۶ ماه پیش ارزون بود پرتر بود😂😂😂 اون دوره هم شوک اقتصادی وارد شد

ولی خب خدا رو شکرهنوز یک عده هستند توی این مملکت که پولداریشون به راههفقط ما بدبخت بیچاره هاییم که س ...

دختر پولدار اطرافم دارم پول تو جیبیش 200 تومنه

دوست پسر براش پالتو میگیره 40 تومن

یه قرونی از جیبش برای دوست پسر خرج نمیکنه و بر این باوره وظیفه پسره من سرش منت گذاشتم

یکی دیگه دارم دندونپزشکع این از اون یکی بدتر

این چسی ها واقعی نیست در واضحه که داره ارزوهاشو تفت مبده

برام عجیب بود با این کاربری 170 تا پست رفتم دیدم احتمال 99 درصد از کاربرای دروغگو و معروف سایتمونه ک ...

عزیزم برو کل تاپیک هامو ببین اگر چیز ضد ونقیضی دیدی بیا اینجا شرح بده.

خیلی عجیبه یکی با حقوق ۳-۴ ماه سگ دو زدنش بخواد کادو بخره که کم نیاره؟خنده داری شما

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-