قربانت عزیز دلم،شاید به خاطر سختی هایی که تو این راه کشیدم شایدم برای گذر عمر باشه که که دیگه از اوج جوانی فاصله گرفتم
این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دلتون ولی قطعا جوونه والا منم سختی کشیدم ولی مثل شما بلد نیستم صحبت کنم 😂😂
نه اتفاقا دلم از سن واقعیم پیرتر شده
شاید چون کتاب زیاد میخوندم یک بازه ی زمانی تاثیر داشته باشه
این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️
مشخصه که بار فرهنگیتون زباده همینکه جوونی رو بیهوده تلف نکردین جای تحسین داره
نظر لطف شماست عزیزم
زنده باشید
کشش جنسی زیااااااااادی حس میکنم زیااااااادواسه همین سردرگمم تو حسی که ایجاد شده که اسمش چیه
این هوسه. من ک مردم راجب کسی ک پنهانی دوستش دارم انقد جنسی فک نمیکنم کشش هست خیلی طبیعتا ولی اکثرا اینده خوب رو باش تصور میکنم و اینکه قبولم داره و پشتمه حتی وقتی که همه باهام مخالفن