2777
2789
این دیگه قطعا عشق نیست قطعا ☹️از چه چیزیش خوشتون میاد و از چه چیزایی نمیاد ؟

مهربون بودش خیلی. یعنی یه تایم زیادی خوب بود ولی اخلاقای بدش میزدن بیرون یه وقتایی و لجباز و یه دنده میشدش به قول معروف

ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربون بودش خیلی. یعنی یه تایم زیادی خوب بود ولی اخلاقای بدش میزدن بیرون یه وقتایی و لجباز و یه دنده ...

نمیشد کنار اومد با لجبازیش ؟ چون تقریبا همه مردا این اخلاقو دارن

پس دوسش دارین 🥺چرا نشد که باهم باشین ؟

با هم بودنمون که ممکن نیستش اصلا

و ترجیح هم میدم دوستانه باشه علاقم بهش. ۱/۵ سال دوست بودیم

نمیشد کنار اومد با لجبازیش ؟ چون تقریبا همه مردا این اخلاقو دارن

موضوع تو رابطه بودن نیستش اصلا. کلا جز اخلاقای بدش بود. ناراحت میکرد آدمو ولی معذرت خواهی هم نمیکرد حتی. من میرفتم جلو تا جایی که دیگه نرفتم تموم هم شد همه چی

وقتی خیلی از لحاظ روحی و جسمی خسته ای عاشق می شی اون آدم همیشه تو ذهنت می مونه ولی بعد ی مدت می فهمی ...

این بیشتر شبیه هوسه

وقتی از همه چیز خسته ای دوس داری به یکی پناه ببری و واسه دقایقی هم که شده همه چیزو فراموش کنی. وقتی هم مشغله ذهنیت برطرف شد اون آدم تکراری میشه یا عیبهاش برات بررگ دیده میشن

موضوع تو رابطه بودن نیستش اصلا. کلا جز اخلاقای بدش بود. ناراحت میکرد آدمو ولی معذرت خواهی هم نمیکرد ...

گاهی نبودن بهتر از بودنه

خیلی بده که خاطره ها هیچوقت فراموش نمیشن 😔

این بیشتر شبیه هوسه وقتی از همه چیز خسته ای دوس داری به یکی پناه ببری و واسه دقایقی هم که شده همه چی ...

تو حالت کاملا نرمال امکان نداره عاشق کسی بشی اما می تونی آدمی رو دوست داشته باشی چون واقعا دوست داشتنی ه

گاهی نبودن بهتر از بودنه خیلی بده که خاطره ها هیچوقت فراموش نمیشن 😔

من دوست داشتم دوست بشم باهاش دوباره

ولی خب تفکر من اینه که ندارم علاقه ای بهش، صرفا همش علاقه ی دوستانه بوده و چون باهاش صمیمی بودم یکم شدیدتر شدش همین بنظرم

تو حالت کاملا نرمال امکان نداره عاشق کسی بشی اما می تونی آدمی رو دوست داشته باشی چون واقعا دوست داشت ...

آره اینم تعریف قشنگیه از دوست داشتن 👌

ولی فک میکنم عاشقی خیلی بالاتر از دوست داشتنه

میشه به کسی که به روزی دوسش داشتی به عنوان دوست نگاه کنی ؟

دوسش نداشتم میگم که😭 اصلا از اول دوست بودیم الآنم میگم یکم بیشتر از بقیه واسم اهمیت داشتش. که خب باهاش بیشتر بقیه هم صمیمی بودم طبیعیه شاید

من دوست داشتم دوست بشم باهاش دوبارهولی خب تفکر من اینه که ندارم علاقه ای بهش، صرفا همش علاقه ی دوستا ...

اره گاهی آدما صمیمیت رو با احساساتشون اشتباه میگیرن

اینکه به نفر تو تنهاییات حالتو خوب کنه لزوما عشقت نیست میتونه بهترین دوستت هم باشه